Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков: Готови сме за избори, кабинетът „Борисов 4“ е напълно реалистичен

Политика

Тома Биков: Готови сме за избори, кабинетът „Борисов 4“ е напълно реалистичен

Тома Биков: Готови сме за избори, кабинетът Борисов 4 е напълно реалистичен - Tribune.bg
Снимка:

„Против съм изборната технология да се вкарва в предизборната кампания и политическите послания на партиите. Няма перфектна изборна технология и винаги съществува възможност чрез някакъв неин дефект да се породи недоверие към целия изборен процес. За съжаление, в България често е така“, заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

„Дефектът на нашата изборна технология са сбърканите протоколи, например. Какво е лечението на проблема? Машинното гласуване, което, обаче, ще породи други проблеми - опашки пред секциите, по-бавно гласуване, блокирането на машини“, допълни Биков.

Според него промените и действията, които ще се предприемат към избирателната система от тук насетне, трябва да са насочени към „увеличаване на доверието в изборния процес“.

Биков подчерта, че 28 март е подходяща дата за парламентарните избори и няма причина президентът Румен Радев да се отмята от нея.

„Готови сме за избори. Сценарият победа за ГЕРБ и кабинет „Борисов 4“ реалистичен, всичко зависи от избирателите. Искаме колкото се може по-рано да се проведат изборите, за да се избере едно легитимно правителство“, коментира депутатът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Анастас #

ДеБъйските Отрепки
и Костовашкия Тъпунгерат да започват да медитират ...
и да започват по мъничко да харесват и Цвъ Цвъ, като се залюбиха с Мая Мазолова и както гласуваха за Първанов и за Рундьо Радев.

(препикаващо)
07.01.2021 16:30 / Отговор
дъно Дъното.
борисов влезе по време на брифинга на МНЗ за Ковид пандемията и изнесе монолог към Радев. Ако се съди по изненаданите лица на присъстващите, не беше канен. Ако се съди по езика на тялото и въздишките зад кадър - не беше и желан.
Но никой нищо не каза. Изслушаха го. Изчакаха го да се наприказва и да си тръгне.
Усещането беше като отношението към селския луд, който е неуправляем, но хората, от жал, не го натирят. В крайна сметка си е техния селски луд - отчували са си го от малък. Ей, кога беше, кога крадеше вафли и цигари. Сега е станал голямо келеме, но си го знаят. Не е агресивен. Дойде. Седне. Па си каже какво му е на сърце и си тръгне. Не боли.
Само на демокрацията, правовия ред и институциите им се разкатава фамилията, ама те нито се ядат, нито се пият. Може и без тях.
Аман.
07.01.2021 17:39
Анастас #

Разбирам, че повече си харесвате Мазолова, Радев, ДеНъйците ... Татяна Дончева десен-човек.

Просто свиквайте с Борисов 4.

(затвърдително окончателно)
07.01.2021 17:47
тъжно Когато орките на ГЕРБ няма какво да кажат винаги те пришиват към някого и така си мислят, че са те оборили нещо. Инфантилни и прости като вожда си.
07.01.2021 17:58
бездарен троле "тъжно" пак крадете чужди думи и маниери и се опитвате да имитирате истински хора, но си оставате имитатации.
Естествено, че Борисов ще отиде на брифинга и ще се намеси след като журналистите постоянно задават въпроси за изборите на лекарите. Радев иска да отложи изборите като някак си успее да обвини за това Борисов и жаждата му да остане по-дълго във властта, и съответно екипа му и щаба. Той няма скрупули да си обърше ръцете с медицинските специалисти. Защото така правят комунистите. Борисов искаше да защити докторите и той да поеме отговорите на подобни въпроси и отговорността, както правят истинските мъже, затова беше там.
07.01.2021 19:10
Дъното се приши към червените мутри на изборите за София............................................. Какво се правиш на десен......... Орка на червените боклуци си, дъно русофилско...
07.01.2021 19:11
БОРИСОВ 4 Е СПАСИТЕЛНИЯ ВАРИАНТ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ, КАТО ЕДИННА СТРАНА... ДОЙДАТ ЛИ НА ВЛАСТ ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ - ВЕДНАГА ПРОДАВАТ ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ НА ВРАЖЕСКА СЪРБИЯ И РУСИЯ.....
ОТДЕЛНО, ЧЕ ЩЕ ОКРАДАТ СПЕСТЯВАНИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ........
07.01.2021 16:50 / Отговор
Томата дефектни сте вие с лъжите, опростачването, липсата на професионална оценка, работа за вашата клика.
07.01.2021 21:36 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети