Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков: БСП ще имат сблъсък с реалността на евровота

Политика

Тома Биков: БСП ще имат сблъсък с реалността на евровота

Тома Биков: БСП ще имат сблъсък с реалността на евровота - Tribune.bg
Снимка:

Когато БСП поемат управлението на страната, те пренасят своите вътрешнопартийни разделения на държавно ниво и въвличат цялата държава в тези кървави пленуми

БСП ще се сблъскат с реалността по време на европейските избори, когато българските граждани ще кажат кой искат да ги управлява“. Това каза в ефира на Нова ТВ депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Той категорично изключи възможността за предсрочни избори.

Евроизборите са такъв изход на напрежението, в който хората ще могат да кажат своето мнение в едни междинни избори в средата на мандата, точно две години след предсрочните парламентарни избори. Те са тези, които променят политическата ситуация”, заяви Биков.

Когато БСП поемат управлението на страната, те пренасят своите вътрешнопартийни разделения на държавно ниво и въвличат цялата държава в тези кървави пленуми, които в момента, в който БСП управлява, стават изключително важни за държавата. При Жанвиденовото време тези пленуми доведоха до фалит на държавата. Струва ми се, че те не се възползват от позицията си на опозиция, за да се подготвят истински за управлението и да знаят какво да правят, когато поемат властта ”, заяви депутатът на ГЕРБ.

През изминалата седмица главният прокурор поиска депутатските имунитети на шестима членове на парламента, а вчера Елена Йончева направи изявление, че главната прокуратура е образувала дело по сигнал на Делян Добрев, Антон Тодоров и Тома Биков.

Ние дори не сме си позволили да кажем, че Елена Йончева пере пари, прави далавери и т.н. Казахме, че е съмнително, че тя участва с 5000 лева, съдружникът й участва с 350 хил. лева и накрая се оказва, че имат равни дялове във фирмата. Казахме прокуратурата да го провери. Това, че е тръгнала прокуратурата да го проверява е нещо логично и нормално. Ако няма от какво да се притеснява, няма никакъв проблем. Същото важи и за нашия депутат Борис Кърчев, който също го проверяват“, подчерта Биков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети