Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков: Опозицията ще загуби европейските избори

Политика

Тома Биков: Опозицията ще загуби европейските избори

Тома Биков: Опозицията ще загуби европейските избори - Tribune.bg
Снимка:

Няма условия за предсрочни избори в страната

Народният представител от ГЕРБ Тома Биков е категоричен – няма условия за предсрочни избори. В кулоарите на парламента той обяви, че няма и субект, който да ги предизвика на този етап.

„Ако някой мисли, че може да предизвика предсрочни избори, си е направил грешен анализ на ситуацията. А когато имаш грешен анализ, няма как да вземеш верни решения“, предупреди депутатът от ГЕРБ. Биков се похвали, че не е правил грешни прогнози.

„За себе си мога да кажа, че почти не се сещам за случай да съм сгрешил за нещо в прогноза. А аз съм се занимавал с прогнози и може да ги проверите назад във времето, че съм бил прав почти винаги“, подчерта той.

Относно промените в кабинета, за които намекна в интервю министър-председателя Бойко Борисов, Тома Биков заяви, че „много често се случват рокади в кабинета“. Като се позова на работата си като политически анализатор Биков изтъкна, че особено в този кабинет на Борисов всеки министър носи персонална отговорност във всеки един момент. За депутата от ГЕРБ „ако има нужда от смяна, никой не е вечен министър“ и той не вижда някаква новина в това.

Тома Биков направи тежка прогноза за представянето на левицата на предстоящите европейски избори.

„Моята прогноза за европейските избори е, че ще бъдат загубени от опозицията“, подчерта той. Биков смята това за гаранция, че правителството ще завърши четири годишния си мандат за управление на страната.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети