Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Томислав Дончев: Нинова едва ли сама вярва в това, което говори

Политика

Томислав Дончев: Нинова едва ли сама вярва в това, което говори

Снимка:

Осигуряването на кворума и нормалната работа на парламента е нелека задача, приза вицепремиерът

Вицепремиерът Томислав Дончев категорично отрече обвиненията на опозицията, че се готви фалшификация на изборите. Според него БСП отсега се презастраховат.

„Ако резултатът на левицата не е толкова добър, колкото искат, ще кажат: „Ето, ние ви казахме, че ще бъдат фалшифицирани изборите”. Г-жа Нинова говори работи, в която сама едва ли вярва. Който познава малко изборната технология, знае, че това, което говори, няма как да се случи”, заяви вицепремиерът пред Нова ТВ.

По думите на Дончев взетото решение в петък за прага на преференциите е било грешка.

„Винаги се случват грешки, няма някой, който да не греши. Това звучи и много лошо в ушите на гласоподавателите – няма да ви дадем да си пренареждате кандидатите. На изборите през последните няколко години, прагът, който е коментиран, е минаван, но е факт, че е много трудно”, уточни той.

Самият Томислав Дончев заяви, че е склонен да влезе в листата на ГЕРБ на някое от последните места и да се бори за преференциален вот.

„В последно време осигуряването на кворума и нормалната работа на парламента е нелека задача. В името на това вероятно се правят различни компромиси. Но трябва да напомним, че в компромиса има граница”, заяви още вицепремиерът.

Той коментира и заплахата на БСП да не влизат в пленарна зала.

„И ние сме го правили, но от това не произтече нищо добро”, припомни Дончев.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема