Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Трифонов: Това е някаква шизофрения. Имам чувството, че живеем в лудница

Политика

Трифонов: Това е някаква шизофрения. Имам чувството, че живеем в лудница

Трифонов: Това е някаква шизофрения. Имам чувството, че живеем в лудница - Tribune.bg

ИТН подозират, че ГЕРБ и ДПС щели да гласуват „за“ кабинета им с цел да ги дискредитират.

Фейсбук профилът на Слави Трифонов с нов пост за актуалната политическа ситуация.

Много от играчите в мръсната българска политика се бяха надъхали за зловещо плюене и омраза по „Има такъв народ“, ако нашето правителство беше вкарано за гласуване в парламента и беше подкрепено от ГЕРБ и ДПС. А тези две водещи партии на статуквото наистина можеха да го подкрепят само с една цел – да нанесат тежък имиджов удар върху „Има такъв народ“. Защото „Има такъв народ“ е истинският опонент на ГЕРБ и ДПС. Ако партия „Има такъв народ“ не се беше появила на политическата сцена, сега властта отново щеше да е в ръцете на Бойко Борисов, на ГЕРБ и на патриотите, както и на задкулисния им партньор ДПС“, написа авторът на публикацията.

С оттеглянето на правителството на Пламен Николов ИТН отнели „удоволствието на тези играчи от сипенето на жлъч и омраза по адрес на „Има такъв народ“.

Сега съвсем логично тези политически играчи са недоволни, че няма да има гласуване на кабинета. Но гласуване практически имаше. То се проведе вчера. „Демократична България“ и „Изправи се БГ!Ние идваме“ единодушно заявиха, че ще гласуват против кабинета на „Има такъв народ“. Заявиха го с един остър и поучителен тон, като направиха и поредните внушения. БСП също решиха, че няма подкрепят правителството на „Има такъв народ“. И днес цял ден чувам – ама защо няма да има правителство на „Има такъв народ“? Защо няма да се гласува? Защо няма да има дебати? Това е някаква шизофрения. Имам чувството, че живеем в лудница“, обобщава публикацията.

Постът уточнява, че няма да се гласува, защото не са получили желаната подкрепа.

Толкова е просто. Ние, правителство, подкрепено от ГЕРБ и ДПС, няма да правим. Не го ли разбрахте най-после? Всъщност, от вчера до днес се срутиха всички кули от слухове и внушения, че кабинетът на „Има такъв народ“ е кабинет на Сараите, на Пеевски, на Бойко Борисов, на задкулисието. Няма как кабинетът на „Има такъв народ“ да бъде на Сараите или на когото и да е било, при положение че кабинетът на „Има такъв народ“ го няма. Няма го, бе. От вчера го няма. Ако бяхме толкова зависими и подвластни, това правителство щеше да го има. Но го няма, защото властта за нас не е на всяка цена. Ние сме свободни и можем да влезем във властта и да управляваме, само ако бъдем такива – свободни. И ако суверенът реши“, завършва той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати