Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветомир Паунов: Президентът Радев още от самото начало има една политическа шизофрения

Политика

Цветомир Паунов: Президентът Радев още от самото начало има една политическа шизофрения

Цветомир Паунов: Президентът Радев още от самото начало има една политическа шизофрения - Tribune.bg
Снимка:

Използваха ситуацията с коронавируса, за да правят популистка политика

„Политическите партии, включително и ГЕРБ, са жив организъм с живи хора. През годините имаше много хора, които изградиха политическият си облик в ГЕРБ. Но тук е момента да кажем, че в една политическа партия най-важен е лидерът. Аз например съм убеден, че в ситуация като тази с короната, ако не беше Борисов, щяхме да затънем и трудно щяхме да излезем от това положение“. Това заяви пред Канал 3 Цветомир Паунов, административен секретар и координатор ГЕРБ-София.

Премиерът Борисов е лидерът, който създаде ГЕРБ и винаги ще бъде двигател на партията, категоричен е той.

„Винаги лидерът е бил фундамент и водещ на всичко, защото това е човек, който може да създава екип, да изкушава решения, да работи качествено. Няма друга политическа партия, която да предоставя професионална възможност за реализация в политическото пространство, каквато е ГЕРБ.  Не е случайно, че Борисов е най-дълго управляващият министър-председател. Това е човекът, който утвърди България като водеща геополитическа и стратегическа сила в ЕС“, обяви  координаторът на ГЕРБ-София.

„Президентът Радев още от самото начало има една политическа шизофрения и тя няма как да се промени, защото този фундамент е заложен от самото начало. Първо той уж е издигнат от независим орган, междувременно е подкрепен от социалистическата партия, пък през времето и от други субекти“, смята той.

„Във времето той доказа, че не може да бъде обединител на нацията и да изпълнява функциите си. Дори в момент като този с коронавируса, те какво направиха, изпокриха се, излязоха 20 дни по-късно, за да плашат хората. Те използваха ситуацията, за да правят популистка политика“, каза още Цветомир Паунов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Култ към личността Е и по време на социализма нямаше такъв култ към вожда, дори го осъждаха с различни техни си партийни форуми. Тези минаха всякакви граници. И това е уж демократична европейска държава.
05.07.2020 21:15 / Отговор
Личи ти Демонстрацията на невежество хе е задължителна.Дори и анонимно,пак е невежество.Живей си старините спокойно.
06.07.2020 09:08
Ехо Или си млад, или не си чел достатъчно и нямаш капчица представа какво е култ към личността.
05.07.2020 23:36 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати