Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Валентин Радев: Включително президентът ми каза - това е най-добрият самолет

Политика

Валентин Радев: Включително президентът ми каза - това е най-добрият самолет

Снимка:

„Когато критикувате нас, критикувате цял екип, който е работил. Аз им имам доверие, както имам доверие на президента Радев. Той ми каза кой е най-добрият самолет“. Това разкри депутатът от ГЕРБ Валентин Радев по време на парламентарния дебат по сделката за изтребителите F-16.

Той припомни на БСП, че държавата вече е платила една сметка от над 500 милиона, защото техните договори не са били сключени правилно.

„Да кажа на г-жа Нинова, че 4 години нямахме нищо в Министерство на отбраната и е много отговорно да си платим цялата сметка. Второто правителство на ГЕРБ всички гласувахте против тези инвестиционни проекти. Ангел Найденов беше „за“, но не му дадохте повече от 3 минути да говори“, заяви Радев.

Той уточни, че правителство на ГЕРБ води последователна политиката за мобилизация на армията.

„Поискахме милиард и половина, но преценихме, че няма да стигнат и казахме на министъра да действа без таван. Нито един от нас не би могъл да каже каква точно е цената. Може да направим нещо ориентировъчно. Нима не иска всяко правителство да спести някои лев? Четирима министри се занимаваха с този проблем“, припомни депутатът.   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още