Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Валери Симеонов: Правителството остава, премиерът също

Политика

Валери Симеонов: Правителството остава, премиерът също

Снимка:

Симеонов обяви, че кабинетът няма да се подаде на уличния натиск и да избяга от отговорност

Правителството остава, няма да подава оставка и мандатът ще продължи до редовните избори следващата пролет. Това съобщи за NOVA Валери Симеонов, който тази сутрин участва на коалиционен съвет при премиера Борисов.

„Министър-председател остава Бойко Борисов. Няма други варианти пред нас. Имаме работа за вършене и в парламента, и в изпълнителната власт“, категоричен бе Симеонов.

Той добави, че няма вариант за оставка през септември. Подобна хипотеза имаше от страна на Томислав Дончев, който бе гост в сутрешния блок.

Симеонов обяви още, че кабинетът няма да се подаде на уличния натиск и да избяга от отговорност.

„Приоритетите на кабинета ще бъдат в посока борбата с битовата престъпност, повишаване на пенсиите, подобряване на социалните услуги и стандарта на живот“, добави още Симеонов.

„Изборите ще са тогава, когато е по Конституция. Нека всички политически партии се подготвят за тях“, посъветва лидерът на НФСБ.  


Коментари (16)

Тартаковер Жалък безумец. Боко вчера беше готов с бялата кърпа и това все пак беше по-разумното решение в такъв напрегнат момент за държавата. Този обаче, както и Шкембе войвода, усещащи че повече няма да помиришат парламент, успяха да повлияят на разколебания Боко, да не се маха. А той в момента е готов на всичко, защото задника му е здраво омърсен със записи, фотокадри, вероятно ще излязат и нови, затова не знае на къде да отиде. Тези "патриоти"-бандити го подлъгаха заради своите цели. Сега ако държавата отново пламне и огъня се развихри, както и международно,той ще носи негативите, а тези подлеци ще се измъкнат по терлици.
06.08.2020 13:36 / Отговор
Български офицер Теб Червена плямпо , пръв ще обесим....!
06.08.2020 13:42
Тартаковер Дърт мръсник, не ме карай да те издиря, няма много да ме затрудни, за да дойда пред теб, да изчакам да ме обесиш. Само че като пристигна, да не напълниш "офицерските" си памперси.
06.08.2020 13:49
Анастас Пуснахме Ви сапуна в банята
и Вие се надпреварвате да го вземете ....

После ... - Ко' ма напрай !!??

(леко подигравателно)

.
06.08.2020 13:53
Потърси ме,потърси ме Трактористчето вече загрява за народния съд.Как иначе.Те всичко старо си помнят!
06.08.2020 13:55
Таратор Държавата си беше добре,само че такива говеда,като Пинокио и Фигуранта ще бутнете изграденото ,само и само да не изчакате редовни избори.Вероятността да бъдат спечелени от ГЕРБ все още е много голяма.БТВ и други знайни и незнайни клакьори правят поръчкови изследвания.Работите за ГЕРБ,мислейки че работите срещу!След само 4,5 месеца щеше да е коренно различна ситуацията,но не,комплексар до комплексаря ще вкарват 15% в парламента!На куково лято!Недоклатеният маркуч ще вземе4.6% и ще се коалира с БСП,разбира се,нали е десен!А ти онанисте виж да ти вдигнат парите,че стана много активен за тези жълти стотинки!
06.08.2020 14:04
Покажи всички
случаен Това беше най-разумното и рационално решение! Поздравления!!!!
Слава Богу тези полезни (за Радев и сие) идиоти на улицата трябва да бъдат изметени колкото е възможно по-бързо
06.08.2020 13:43 / Отговор
ФАШИСТ - ЛЕГИОНЕР Само така - ГАЗ до дупка....! СМЪРТ на. БСП и мутантите и.....!!!
06.08.2020 13:44 / Отговор
Анастас ДНЕС е ХУБАВ ДЕН за ДЕМОКРАЦИЯТА.
Помиярите от ДейБъ ще са в траур и очаквам отново ковчези и некрофилски изтъпления.
Бойко пак ги 'лъзна ....

(подигравателно)
.
06.08.2020 13:51 / Отговор
Форца! Ура!
Борисов тества вчера "мозъчния тръст" на мафиотско-протестърската мрежа, псевдонализатори и соц. агенции, които цял ден се надпреварваха да го "загробват". А пРезидентът реши днес с ченгесарския си "стратегически" съвет да забие последния пирон в ковчега на държавата.
06.08.2020 13:58 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още