Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Васил Тончев: Подписката на БСП за вот на недоверие е подарък за управляващите

Политика

Васил Тончев: Подписката на БСП за вот на недоверие е подарък за управляващите

Васил Тончев: Подписката на БСП за вот на недоверие е подарък за управляващите - Tribune.bg
Снимка:

Подписката на БСП за вот на недоверие към правителството е подарък за управляващите и за Бойко Борисов. Ще има голяма дискусия върху това и накрая няма да се получи нищо. Преди една година имахме избори и това преброяване вече е направено“. Това коментира директорът на социологическа агенция Сова Харис Васил Тончев пред Радио „Фокус“.

След година трябва да имаме пак редовни избори, това преброяване пак ще се направи. Няма нужда „лодката да се клати“ и да се създава това напрежение в обществото в момента. Поне според нагласите на широка част от общественото мнение е така“, коментира Тончев.

Позицията на БСП да бъде сменено правителството и Бойко Борисов, не е печеливша, защото най-важното е да се покаже какво ще стане след това, предупреди той.

Според него за хората е важно да чуят по какъв начин ще се поеме управлението, кои са приоритетите, как ще се управлява, какъв ще бъде екипът.

Това е нещото, което може да изгради от БСП алтернатива на сегашното управление, а не директната конфронтация без ясна визия за след това“, смята социологът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Джедай Тотю Каква „дискусия“ ще има, след като бясната крушовишка биволица открадна 5 милиона лева от партийната каса и тази година партийците Бузлуджа ще я гледат само на снимка? Биволицата така се е паникьосала, че не на кон, а на парен локомотив ще се качи да го язди, само и само някой да ѝ повярва! Да, ама никой вече не ѝ вярва – нито парламентарна група, нито в ръководните органи на партийката ѝ, нито повечето от партийните организации по места! Така че ще гледаме изказване на „дълбоки благодарности“ с яки шутове в дебелия дирник!
11.06.2020 12:23 / Отговор
Тартаковер "Джедай", вероятно си в напреднала фаза на старческо оглупяване и умствените ти способности са намалели дотолкова, че не оценяваш какво си написал. Кой днес се интересува от паниките на крушовската биволица, бе кухтавел? Днес целия народ следи безумните стотици
милиони оплячкосани от групировката ГЕРБ. От скандалите избликващи един след друг в държавата. Боклуци, вода, Барселонска афера...Извират всяка седмица и Боко се чуди как да ги покрие, чрез коронавируса, въпреки че засега успява да прехвърля вината върху другите с главозамайваща бързина...
11.06.2020 12:40
Гергана Гацева Тартаковер, вие сте със сигурност със старческа анамнеза. Жал ми е за вас ! Алтернативата за умствените ви възможности е нулева.
11.06.2020 13:10 / Отговор
Тартаковер Амнезия, Гери, Амнезияяяяя.... Запомни я най-после тази дума. Анамнеза е медицински термин. Онова,което казваш на лекаря си, като ходиш при него да се оплакваш и от което той си изважда заключение за умствените ти способности. Аман от хора, които използват думи по-сложни от умствения им капацитет...
11.06.2020 13:56
Чочко Тараторку-взимай си хапчетата редовно,все още ти личи червеното на гЪрбаза
11.06.2020 22:08 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати