Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Вместо да коментира Божков – Манолова нападна Борисов

Политика

Вместо да коментира Божков – Манолова нападна Борисов

Вместо да коментира Божков – Манолова нападна Борисов - Tribune.bg
Снимка:

Днес сутринта Васил Божков пусна снимка на чат, с твърдение, че е кореспонденция с премиера Бойко Борисов. „Мая Манолова идва за поддържка, отказал съм ѝ“, пише в чата. Часове по-късно Мая Манолова направи видео обръщение от страницата си във Фейсбук. Тя не коментира ходила ли е при обвиняемия за „поддръжка“, а нападна Борисов.

Най-щедрото предложение - да не участвам в изборите бе на самия Борисов, заяви Манолова. Във видеото тя твърди, че премиерът е изпращал при не хора, които да я спират, да не участва в местните избори. Предлага ли ѝ – „каквото се сетите“. „Самият Борисов ме попита- Предложиха ли ти всичко? Да, предложиха ми всичко. Влязох в тези избори сама“, твърди Манолова.

Божков е обвиняем за 18 престъпления, сред които за ръководене на организирана престъпна група, за принуда, за изнудване, за опит за подкуп, за търговия с влияние и за държане и отчуждаване на културни ценности, за подбудителство към убийството на четири лица и др.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Киро Бизона Гньетавата дрънда, с вид, харизма и интелект на хремава пуйка, иска да изкара, че Баце се е страхувал от нея, за да не загуби Фандъкова на местните избори. А като си спомня толкова добре, що не разкаже как ревеше при Баце, когато беше болна от рак (да не дава Господ никому), за да я изпрати в Германия на лечение? Що не припомни на народонаселението как, когато се върна излекувана от Германия, се търкаляше по килима при Баце да ѝ намери някаква работа, че щяла пак да се разболее от притеснение? Но… има Един отгоре, Той гледа и дава всекиму заслуженото! Никой не е застрахован от това, че няма пак да се разболее, така че по-кротко, кюстендилска сливо, АКО ОБИЧАШ!
10.06.2020 18:30 / Отговор
Джедай Тотю Кюстендилската пачарва беше много смешна, когато преди местните избори в София се снима в инвалидна количка, заедно с любимия на разкрепостената трътка, която въртеше вибраторите като нунчако, и с бозайника Бонев! Още тогава пролича, че смотаната тъпанарка е готова, ако има начин, и в кувьоз да се снима, само и само да излъже някой да гласува за нея! Ама нещо не ѝ се отвори парашута и сега обикаля като гладна труженичка от Околовръстното шосе!
10.06.2020 19:26 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати