Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО предложи на „Воля“ да се прекръстят на ПП „Пинокио“

Политика

ВМРО предложи на „Воля“ да се прекръстят на ПП „Пинокио“

Двете партии влязоха в спор за парите за деца и самолети

Лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки излезе с декларация в парламента, с която за пореден път иронизира патриотичния плам на ВМРО. Той съпостави допълнителните стимули, които ВМРО предлага за увеличаване раждаемостта и разходите за бойни самолети. Според него, ако бъдат давани по 200 лв. за първо дете на родител със средно образование, до 2050 г. България ще е демографска пустиня.

„Тези хора предлагат 200 лева за българско дете, а гласуваха милиарди за излишен самолет. С това те дадоха ясен знак на хората кое им е по-ценно – децата на България или американските самолети“, пророкува Марешки.

Юлиан Ангелов от ВМРО обаче припомни прегрешенията на Веселин Марешки – че заместник-председателят на парламента е със снет имунитет, с дела за рекет, изнудване и побой. Нагледно с графики той показа, че ако в момента рейтингът на Воля е нула, след изборите този резултат ще се удвои, а хората много добре знаели какво означават две нули една до друга.

„Всеки ден и Марешки, и неговите депутати, тръбят лъжи и недоказани факти от трибуната на НС и по всички медии, без нито едно доказателство, само агитирайки и говорейки като жълт вестник. Нека най-отговорно да си сменят името от „ВОЛЯ – партия на родолюбивите българи“ на партия „Пинокио“, предложи Юлиян Ангелов.

Моника Гаджанова  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема