Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО предложи на „Воля“ да се прекръстят на ПП „Пинокио“

Политика

ВМРО предложи на „Воля“ да се прекръстят на ПП „Пинокио“

ВМРО предложи на Воля да се прекръстят на ПП Пинокио - Tribune.bg

Двете партии влязоха в спор за парите за деца и самолети

Лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки излезе с декларация в парламента, с която за пореден път иронизира патриотичния плам на ВМРО. Той съпостави допълнителните стимули, които ВМРО предлага за увеличаване раждаемостта и разходите за бойни самолети. Според него, ако бъдат давани по 200 лв. за първо дете на родител със средно образование, до 2050 г. България ще е демографска пустиня.

„Тези хора предлагат 200 лева за българско дете, а гласуваха милиарди за излишен самолет. С това те дадоха ясен знак на хората кое им е по-ценно – децата на България или американските самолети“, пророкува Марешки.

Юлиан Ангелов от ВМРО обаче припомни прегрешенията на Веселин Марешки – че заместник-председателят на парламента е със снет имунитет, с дела за рекет, изнудване и побой. Нагледно с графики той показа, че ако в момента рейтингът на Воля е нула, след изборите този резултат ще се удвои, а хората много добре знаели какво означават две нули една до друга.

„Всеки ден и Марешки, и неговите депутати, тръбят лъжи и недоказани факти от трибуната на НС и по всички медии, без нито едно доказателство, само агитирайки и говорейки като жълт вестник. Нека най-отговорно да си сменят името от „ВОЛЯ – партия на родолюбивите българи“ на партия „Пинокио“, предложи Юлиян Ангелов.

Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати