Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО: Изключително важно е да се гласува на евроизборите

Политика

ВМРО: Изключително важно е да се гласува на евроизборите

ВМРО: Изключително важно е да се гласува на евроизборите - Tribune.bg
Снимка:

Общинският лидер на ВМРО Карлово Светлозар Янков откри снощи концерта на обичания певец Володя Стоянов и представи кандидатите за евродепутати на войводите. На сцената излязоха действащият народен представител от ПГ на „Обединени патриоти“ Александър Сиди, актьорът Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков, съобщават от „Подбалкански новинар“.

Ние водим една битка за решаване на проблемите с циганите и ще я спечелим. Спокойни сме за тези избори, защото имаме най-разпознаваемия водач на листа – Ангел Джамбазки. Той спечели почти всички битки в Европарламента. Битката срещу пакета „Макрон“ не бе докрай завършена, защото трима негови колеги не отидоха на работа, каза Сиди.

Слабаков бе категоричен, че се е съгласил да бъде част от листата на патриотите, защото изповядва тяхната политика и защото неговата Европа е България. Ген. Шивиков говори за делото на Левски, за родолюбието и гордостта да си българин и призова хората да гласуват с единствения според него правилен избор, а това е бюлетина номер 3.

Преди това кандидатите за евродепутати се срещнаха със симпатизанти и членове на ВМРО в Сопот.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати