Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Втори протест в подкрепа на Янев поиска оставката на Кирил Петков (СНИМКИ)

Политика

Втори протест в подкрепа на Янев поиска оставката на Кирил Петков (СНИМКИ)

Втори протест в подкрепа на Янев поиска оставката на Кирил Петков (СНИМКИ) - Tribune.bg
Снимка:

Втори протест, организиран в подкрепа на Стефан Янев, поиска оставката на Кирил Петков. Днес по-рано пред Министерски съвет събралите се заявиха, че изказват пълната си подкрепа към военния министър и заявиха, че този който трябва да си подаде оставката е именно министър-председателят.

БГНЕСБГНЕС

Тази вечер пред Министерски съвет отново се събраха хора, които поискаха незабавната оставка на Петков, като го определиха като най-лошия премиер управлявал до сега България.  

„Ти си тежко неадекватен, некадърен и малоумен“, възмути се един от простестиращите. Според тях Стефан Янев е един достоен български генерал, който е станал неудобен и затова е бил махнат.

„Категорично съм против страната ми да бъде въвличана във военен конфликт. Аз съм майка на синове. Нямам синове, които да ходят да воюват за чужди интереси", каза една от протестиращите.

БГНЕСБГНЕС

Събралите се пред Министерски съвет скандираха „предател“ и уточниха, че войната в Украйна се водела за корпоративните интереси на САЩ, а Русия и Украйна били един народ.

В района е засилено полицейското присъствие. Движението по бул. "Дондуков" движението е блокирано.

Движението по бул. "Цар Освободител" се осъществява нормално.

БГНЕСБГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети