Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. На Трибуната – Юлиан Ангелов: Сидеров удари дъното в политиката при участието си в „Референдум“

Политика

На Трибуната – Юлиан Ангелов: Сидеров удари дъното в политиката при участието си в „Референдум“

На Трибуната – Юлиан Ангелов: Сидеров удари дъното в политиката при участието си в Референдум - Tribune.bg
Снимка:

Случилото се обяснява защо Сидеров е изгонен от парламентарната група, смятат от ВМРО

 Цялото общество в България видя как в предаването „Референдум“ на БНТ г-н Волен Сидеров удари дъното в политиката, коментира за Tribune.bg председателят на предизборния щаб на ВМРО Юлиян Ангелов.

„Подобно поведение на български политик, неадекватно държание, обиди, клевети, набеждаване, видимо неговото състояние беше продиктувано от това, че посещава определени купони и ресторанти преди това, показа на цялото общество, че такива политици не трябва да фигурират вече в българската политика“, посочи Ангелов.

Той очаква, както и на евроизборите, партията на Сидеров да получи огромен шамар от българските избиратели.

„Надявам се на местните избори той и неговата политическа партия да получат сигнал от цялото общество, че не е съгласно с подобен тип поведение, че не е съгласно БНТ да се превръща в цирк, че не е съгласно с това неморалното си поведение“, очаква политикът.

Председателят на предизборния щаб на ВМРО се надява, че случаят в БНТ ще помогне на хората да разберат защо Сидеров е изгонен от парламентарната група на „Обединени патриоти“. Ангелов отрече да е предизвиквал лидерът на „Атака“.

„Взех думата, за да кажа нещата, които са по самия регламент на предаването. Той ме прекъсна, провокира ме с лъжи, манипулации, клевети, набеждаване. Аз като човек, който има достойнство, няма как да си премълча и да не кажа истината за всички тези неща и за него“, увери депутатът от ВМРО. Той е категоричен, че вече Сидеров не може да заблуди никой.

„Достатъчно са видели кой как се държи, кой в какво състояние е, как той реално омаскари с неговото поведение всички политици в България и българското Народно събрание. Добре, че не идва толкова често в парламента, че този цирк ще бъде прехвърлен и тук“, подчерта Юлиян Ангелов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети