Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. 20 000 деца ще са на стадиона за Цървена звезда - Лудогорец

Спорт

20 000 деца ще са на стадиона за Цървена звезда - Лудогорец

20 000 деца ще са на стадиона за Цървена звезда - Лудогорец - Tribune.bg
Снимка:

Вижте подробности

Цървена звезда бе наказан от УЕФА с мач при закрити врати срещу Лудогорец заради инцидентите при домакинството на Мидтиланд (0:1). След това обаче от евроцентралата разрешиха на сръбския гранд на трибуните да присъстват деца до 14 години, като на всеки 7 от тях ще има и възрастен придружител. Мачът е довечера от 19,45 часа.

Билетите за двубоя се раздават безплатно в училища и школи в цялата страна, а очакванията на ръководството на клуба са за над 20 хиляди "навиячи" на "Райко Митич". Толкова имаше на 28 юли при домакинския успех с 5:0 над Кайрат в квалификациите за Шампионската лига, когато отборът отново бе с наказание от УЕФА. 

"Каним децата на мач, нека си носят балони, плакати, шалчета, знамена, за да създадат отново такава атмосфера, която да се помни дълго. Ще летим на техните криле. Треньорът Деян Станкович, звездите Марко Иванич и Александър Катай, както и останалите, ще са благодарни за подкрепата им. Нека направим така, че все едно „Мала Маракана“ е пълна до последното място. Ние искаме енергията на децата да се предаде на играчите на терена и те да превъзмогнат всички трудности. Знаем, че "Мала Маракана" винаги се асоциира с "Най-добрата атмосфера в света". Изживяхме незабравима юлска нощ, чака ни и ноемврийска такава", написаха от клуба. 

Интересното е, че през 21-ви век Цървена звезда е трябвало да играе 8 евромача пред празни трибуни - 4 от тях заради пандемията с коронавирус. Днес ще е вторият с деца на трибуните.
В тях домакините са с положителен баланс - победи над Колидж Европа, Гент, Слован и Кайрат, три равенства - Залцбург, Хофенхайм и Милан, и една загуба от Базел.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети