Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Шеф в Лудогорец вижда реални шансове отборът да играе напролет в Европа

Спорт

Шеф в Лудогорец вижда реални шансове отборът да играе напролет в Европа

Шеф в Лудогорец вижда реални шансове отборът да играе напролет в Европа - Tribune.bg
Снимка:

Вижте мнението на Ангел Петричев при заминаването на отбора за мача с Цървена звезда

Лудогорец има реални шансове да играе и напролет в Европа. Това обяви изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев във Варна, при заминаването на отбора за гостуването на Цървена звезда от турнира Лига Европа. Мачът на "Мала Маракана" в Белград е от 19,45 часа утре. До момента Лудогорец има само една точка в четирите си мача от груповата фаза е заема последната позиция в класирането. 

"В очакване сме на един тежък мач предвид съперника, обстановката и многото контузии, които ни съпътстват в последно време. Като цяло тежка ситуация. Имаме достатъчно футболисти, на които разчитаме да направят един добър мач срещу Цървена звезда. Време е за добър мач. Не бих казал, че шансовете ни са малки. Шансовете са напълно реални да играем в евротурнирите напролет, стига да вземем две победи. Надявам се в оставащите два мача момчетата да не играят под голямо напрежение, да се забавляват, да дадат най-доброто от себе си и да зарадваме нашите привърженици“, заяви той.

Петричев смята, че Лудогорец е подготвен да играе мачове в сгъстен цикъл, но големият проблем са многото контузии. Въпреки това в тима от Разград имало достатъчно добри футболисти, които да заместят отсъстващите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети