Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Братя Пулеви се прибраха, Кобрата разкри кога отново ще се качи на ринга

Спорт

Братя Пулеви се прибраха, Кобрата разкри кога отново ще се качи на ринга

Братя Пулеви се прибраха, Кобрата разкри кога отново ще се качи на ринга - Tribune.bg
Снимка:

Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев се завърна в София от Танзания заедно с брат си Тервел.

„Най-рано юни или юли, вероятно в Лас Вегас”, заяви той.

Кубрат има набелязани имена, но за момента предпочита да не ги коментира, докато нещата не станат сигурни. В същото време Кобрата даде ясно да се разбере, че е готов да излезе на ринга срещу Дилиън Уайт. Именно британецът е най-спряганото име за следващ противник на българина.

“С удоволствие бих излязъл на ринга срещу него, защото ще бъде интересен, силен мач. Очаквам следващият ми мач да бъде най-рано юни, юли, вероятно в Лас Вегас. Има имена, но аз казвам, когато има нещо конкретно, сигурно”, заяви Пулев на летище “София”.

Той коментира и представянето на брат си.

“Като бокс брат ми можеше да се представи доста по-добре. Това не беше максимумът му, но важното е, че успя да вземе победата категорично.”

В Танзания по-малкият от братята Пулеви записа 16-а победа на професионалния ринг. Тервел сподели впечатленията си от мача в екзотичната страна:

"Малко по-хладно е в България от Танзания. Съдията допусна мачът да се превърне в махленски, а противникът се опита да ме завлече в негови води и да има преимущество. В хода на мача видяхме, че съдията няма да вземе мерки и започнахме да правим така, че противникът да се чувства некомфортно.

Ударите по съперника ми започнаха да се натрупват и нормално двубоят беше прекратен. Едва ли пак ще имам такъв противник, който да ми нанася толкова много удари в тила. Това е една школовка и ще ми помогне да почерпя опит.

Защо да не се бия пак в Африка? Видяхме нещо различно, което го няма на нито един друг континент. Това си беше супер различно изживяване и се справихме добре, нищо че бяхме в Африка срещу африканец. Беше важно да победим преди последния гонг, защото видяхте, че съдията не спазваше правилника. При такова положение не знаем как страничните съдии ще отсъдят мача, затова трябваше да приключим преди последния гонг.

Не е изключено отново да ме видите на галавечер с Кубрат, аз съм си в ритъм и влизам във форма. На 38 години нямам време да излизам от форма и в най-скоро време ще планираме нещо ново. В България би било много сложно да се организира галавечер заради всичките изисквания", заяви Пулев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети