Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА и Любослав Пенев преговарят отново

Спорт

ЦСКА и Любослав Пенев преговарят отново

ЦСКА и Любослав Пенев преговарят отново - Tribune.bg
Снимка:

ЦСКА и Любослав Пенев преговарят отново, пише Топспорт. "Армейците" са разговаряли два пъти с легендата, откакто собственик на клуба е Гриша Ганчев. И двата пъти не се стигна до завръщане на Пенев в ЦСКА, защото е поискал прекалено висока заплата за поста треньор.

Преди дни Любо е бил на среща с главния мениджър на "червените" - Стойчо Стоилов, разбра нашата медия. Този път преговорите не са за наставник. Ръководството на ЦСКА иска Пенев за спортен директор. В момента този пост заема Пламен Марков. Ако сега има разбирателство за заплатата на бившия национален селекционер, Любослав ще работи с Нестор ел Маестро, ще бъде връзката между треньора и шефовете в клуба.

Ръководството има и втори вариант за нов спортен директор, ако за пореден път преговорите с Любослав Пенев ударят на камък. Това е човек, който и в момента работи в ЦСКА. Става въпрос за главния скаут на първия отбор - Велизар Димитров.

Пламен Марков няма да бъде спортен директор, но ще остане при "армейците" на друг пост. Дали ще е по-висок от настоящия, остава да разберем.

Преди дни (след дълго мълчание) Любослав Пенев даде интервю за столичен вестник, в което се изказа ласкаво за собственика на ЦСКА - Гриша Ганчев.

Съсобственикът на клуба Христо Стоичков каза на няколко пъти, че отношенията му с Любо са охладнели, но това няма да е пречка за евентуалния директорски пост на Пенев в ЦСКА. Стоичков дълго време е в чужбина и не участва пряко в процесите на "Армията".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети