Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Етър и Арда направиха реми

Спорт

Етър и Арда направиха реми

Етър и Арда направиха реми - Tribune.bg
Снимка:

Двата тима си размениха по гол на "Ивайло"

Арда и Етър завършиха наравно 1:1, в среща от 24-ти кръг на efbetЛИГА, играна на ст. „Ивайло“ във Велико Търново. Домакините откриха резултата чрез Тонислав Йордановв 55-ата, а крайното 1:1 оформи Ковачев в 88-ата.

Първи до удар към една от двете врати стигнаха играчите на Стамен Белчев. В 7-та минута Спас Делев отправи опасно топката към вратата на домакините, но топката мина над напречната греда. Десет минути по-късно Иван Караджов показа завиден рефлекс и успя да хване топката близо до голлинията. В 25-та минута главният съдия отмени гол на Зоран Гаич поради засада, след удар с глава на Радослав Василев. До края на първото полувреме Караджов направи още едно брилянтно спасяване, след удар на Никола Колев. В самия край на първата част, Румян Ховсепян пробва удар от границата на наказателното поле, но прати топката право в ръцете на Иванов.

След почивката играчите на Арда започнаха по-активно, търсейки първи попадение в мача. В 46-та минута Ради Василев имаше отлична възможност, но от непосредствена близост не можа да преодолее стража на Етър. В 55-та минута домакините откриха резултата, след като Тонислав Йорданов получи топката и от около 10 метра успя да се разпише. Кърджалии се хвърлиха да търсят обрат в резултата. В 72-та минута топката достигна до Василев, който обаче от няколко метра пред Иванов би в него. Натискът обаче продължаваше и Светослав Ковачев се опита с далечен удар да възстанови равенството. Все пак усилията на футболистите на Арда да отбележат се увенчаха с успех, когато в 87-та минута именно Ковачев отправи силен удар и този път топката се озова в мрежата на Етър.
 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати