Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Григор взе реванш от Томи Пол на старта на US Open

Спорт

Григор взе реванш от Томи Пол на старта на US Open

Григор взе реванш от Томи Пол на старта на US Open - Tribune.bg
Снимка:

Григор Димитров започна по перфектен начин участието си на тазгодишния US Open. Българинът прегази представителя на домакините Томи Пол с 6:4, 6:3, 6:1 в мач от първи кръг на надпреварата. По този начин Гришо взе реванш от американеца за загубата от него на Australian Open по-рано тази година.

Гришо започна отлично мача и проби още в първия гейм. Пол от своя страна не успя да реализира нито една от шестте възможности да спечели подаването на Димитров в първата част и българинът стигна до успеха в сета без проблем.

Втората част отново започна с пробив на Григор за 1:0. Българинът още повече притисна съперника си и при 4:2 имаше възможност да спечели още един сервис на Пол, но американецът обаче се справи и спечели гейма си за 4:3. Още в следващия обаче Димитров успя да пречупи американеца и го проби отново за 6:3,.

Третия сет също започна повече от перфектно за Григор. Той реализира пробив за 2:0, а след затвърди с гейм на 30. Гришо усети, че може да довърши разколебания си съперник - проби отново за 5:1, след което затвори мача на свой сервис.

В следващия кръг Гришо ще играе с Мартон Фучович, на когото също има да си връща. Димитров загуби от него преди седем дни във втория кръг на турнира от сериите "Мастърс" в Синсинати, който се игра в Ню Йорк заради пандемията от коронавирус.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети