Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ивайло Дражев: Михайлов рискува да бъде отстранен от съда, ако не проведе избори на 18 март

Спорт

Ивайло Дражев: Михайлов рискува да бъде отстранен от съда, ако не проведе избори на 18 март

Ивайло Дражев: Михайлов рискува да бъде отстранен от съда, ако не проведе избори на 18 март - Tribune.bg
Снимка:

В последните седмици напрежението около ръководството на Българския футболен съюз се засилва все повече.

Съдът спря вписването на протокола от Конгреса на 12 октомври в Търговския регистър, а от опозицията на Борислав Михайлов твърдят, че той е манипулиран с погрешни цифри.

Единият от кандидатите за президент на този форум Ивайло Дражев обяви пред нашата медия, че подава сигнали до МВР и прокуратурата срещу Михайлов.

Novsport потърси отново Ивайло Дражев, за да обясни ситуацията към днешна дата.

- Г-н Дражев, имате ли вече отговор по сигналите ви срещу Борислав Михайлов до МВР и Прокуратурата?

- Да, имам информация по сигнала за деянията представляващи документни престъпления - работи се активно в МВР и благодарение на Бойко Рашков ще има бързо развитие по неистинския протокол, представен пред Търговския регистър.

- Очаквате ли скоро развитие около вписването на Протокола от Конгреса в Търговския регистър?

- Скоро няма да има вписване по партидата на БФС, тъй като има висящи 4 оспорвания на решенията на Конгреса. Със сигурност производствата няма да приключат до 18 март с окончателни съдебни актове.

- Каква е прогнозата ви - ще има ли нов избор за президент на 18 март и ще се кандидатирате ли отново?

- Досегашното ръководство има интерес да мобилизира ресурс и да проведе изборен конгрес на 18 март. В противен случай рискуват да бъдат отстранени от длъжност или да бъдат принудени да се явят на общо събрание, свикано отново от СГС по нова подписка на клубовете. След разглеждане и произнасяне на исковете за редовността на Конгреса вероятно ще последват и искове от засегнатите изключени и недопуснати клубове за непозволено увреждане по ЗЗД… въобще малоумията в главите на няколко несретници в администрацията, начело с Михайлов и Сие, ще коства много средства, време и усилия, но аз съм упорит и последователен човек, а и не бързам за никъде - всеки ден все нови глупости “творят “в централата.

- Виждате ли някакви промени в БФС, както обеща Борислав Михайлов на 12 октомври?

- В БФС не може и няма никаква промяна през последните 17 години докато тези некадърници са обсебили централата с любезното съдействие и щит от страна на една етническа партия…Промяната е, че секретарките вече поддържат и Фейсбук профил на т. нар. президент. Разбира се, това е в рамките на шегата… Има желание от няколко клуба да издигнат моя кандидатура за конгреса през март и ще приема, защото само с общи усилия можем да се справим.

- Оптимист ли сте, че ще се стигне до отстраняване на това ръководство на БФС?

- Че ще бъде отстранено това ръководство нямам никакво съмнение. Аз отдавна казах, че имам стари сметки за уреждане с тях и дали сам или с по-младите момчета ще финализирам усилията си още от 2005 година.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети