Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Красен Кралев: За държавата най-важното е да има Конгрес в БФС и ново ръководство

Спорт

Красен Кралев: За държавата най-важното е да има Конгрес в БФС и ново ръководство

Красен Кралев: За държавата най-важното е да има Конгрес в БФС и ново ръководство - Tribune.bg
Снимка:

Министърът се надява расисткия скандал да не се повтаря, защото България не е расистка държава

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се надява да има Конгрес на БФС в най-скоро време, предаде БГНЕС. Министърът се надява расисткия скандал от мача с Англия да не се повтаря, защото България не е расистка държава.

„Хубаво е когато националният отбор побеждава. Днес, за удоволствие на децата на трибуните, нашите момчета се постараха да вземат мача. Искам да се обърна към президентите на клубовете, на фенклубовете - нека не допускаме повече такъв срам, да бъдем толерантни. България не е расистка държава“, заяви Кралев.

„Решението на Изпълкома е г-н Касабов да бъде президент. Има обжалване от г-н Лечков и остава съдът да се произнесе. Най-важното за нас е да има Конгрес, да бъде избрано ново ръководство по демократичен път, с което да продължим да работим“, допълни министърът.

„Да се надяваме, че предстоят по-добри дни за българския футбол, защото той очевидно страда в момента. Трябва да направим много сериозна реформа в детско-юношеския футбол. Надявам се на Конгреса, който предстои, да видим много идеи, различни кандидатури и да се проведат сериозни дебати, за да можем да тръгнем по нов път. Трябва да подготвим млади футболисти. Аз съм оптимист за българския спорт, защото с всяка година подобряваме резултатите“, завърши Кралев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети