Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Любослав Пенев: Мотивацията в ЦСКА е на високо ниво (ВИДЕО)

Спорт

Любослав Пенев: Мотивацията в ЦСКА е на високо ниво (ВИДЕО)

Любослав Пенев: Мотивацията в ЦСКА е на високо ниво (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

"Вървим по една възходяща линия“, каза треньорът на „червените“ преди мача с Берое

Треньорът Любослав Пенев даде пресконференция преди мача ЦСКА – Берое, който е в събота (13 април) от 20:00 часа на "Армията", съобщава официалният сайт на „червените“.

"Вървим по една възходяща линия, за кратко време имахме 3 мача, постигнахме много добри резултати, отново влизаме в серия през 3-4 дни мач, така че така ще бъде до края на сезона. Силно се надявам да продължим, това е базата, върху която работим - да продължим по възходяща линия и да завършим първенството както подобава и да постигнем целите си", заяви той,

"Подготвяме отбора мач за мач, но треньорите се подготвяме до мачовете до края на сезона, но специално футболистите трябва да мислят само за следващия мач. Мотивацията е на много високо ниво и имаме голямо желание да се представим много, много, много, добре и това и правим. Надяваме се това да продължи до края на сезона", коментира специалистът.

"Защо да нямаме сили да се преборим за титлата и Купата? Не е тайна за никого, че нямаме дълга скамейка, но се вижда, че сме в битката и с играта ни сме дали заявка, че сме основният конкурент. Каквото и да се случва, ние до края няма да се откажем. Имаме ли 11 - с 11 човека излизаме на терена", сподели Пенев.

"Аз съм доволен от това, че нашият отбор се намира в добра форма и надграждаме. Аз гледам моя си отбор, ние да си свършим работата. След това ако някой сбърка и ние спечелим от това - прекрасно", разкри той.

"Тези 6 отбора според мен съвсем заслужено са на първите 6 места. Пак казвам - ние не подценяваме нито един съперник. Очакваме сериозен мач с Берое и в никакъв случай не го подценяваме", заяви Любослав Пенев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети