Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Майкъла: ЦСКА се управлява неправилно, аматьорски

Спорт

Майкъла: ЦСКА се управлява неправилно, аматьорски

Майкъла: ЦСКА се управлява неправилно, аматьорски - Tribune.bg

Вижте мнението на бившия защитник

Бившият защитник на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла за пореден път отправи критики към управлението на клуба. "От години казвам и повтарям, че ЦСКА се управлява неправилно, аматьорски дори. И феновете вече го осъзнаха и дойдоха на моето мнение - фракциите свалиха доверието си. Има една снимка на Гриша Ганчев, до него е Стойне Манолов, на "Армията" отпреди седем години. Обещаха много неща тогава пред хиляди фенове на ЦСКА но какво изпълниха? Идеята Дани Ганчев да поеме управлението е много добра. Той е интелигентно момче, но трябва да бъде оставен да действа. Гриша Ганчев е голям цесекар, но ЦСКА трябва да започне да прави пари от всичко, да се управлява правилно", заяви Майкъла в интервю за NOVSPORT.

Според Илиев в момента отборът на "червените" не е на необходимото ниво. "Нито един играч не видях, който може да бъде лидер на този отбор. В нито една линия не видях нещо хубаво. В защитата беше безобразно слабо представянето, халфовата линия също. В нападение също нито едно положително нещо не видях. Тези млади момчета имат ли качества за ЦСКА и амбициите за шампионска титла и Европа? Млади са имат качества, може да успеят да се развият, но на този етап няма нищо с което да показват, че са достойни да носят червената фланелка", допълни Илиев.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!!!


Коментари (1)

ГРИША ГАНЧЕВ ОТ ТЕБЕ ПО - ГОЛЯМ АМАТЬОР -ЧЕКИДЖИЯ НЯМА.НАЛИ БЕ ТЕХНИЧЕСКИ ДИРЕКТОР.КАКВО НАПРАВИ?ОСРА СЕ КАТО КЪРПАТСКА ЛИСИЦА В ЦИГАНСКО-ВЛАШКО СЕЛО.ДАЖЕ И ЗАПЛАТА СИ БЕ НАГЛАСИЛ.НАЛИ СИ БИЗНЕСМЕН БРЕ ЦЪРВУЛ.
03.07.2022 12:04 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати