Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Младежките национали с тежка загуба в Турция

Спорт

Младежките национали с тежка загуба в Турция

Младежките национали с тежка загуба в Турция - Tribune.bg
Снимка:

България U21 загуби с 1:5 от Северна Македония.

Възпитаниците на Александър Димитров изиграха последния си мач на Анталия Къп 21.

Като цяло тежкият резултат не отговаря напълно на показаното на терена от двата тима, но съперникът успя да се възползва от всичките си положения пред Светослав Вуцов, а нашите не използваха по най-добрия начин териториалното си превъзходство през по-голямата част от срещата. Единственото попадение за България бе дело на Доминик Янков.

Македонците откриха резултата в десетата минута, след като при едно центриране вратарят Вуцов боксира топката, но не успя да я изчисти по най-добрия начин и съперникът продължи да играе с топката и футболист на "червените" я прати с глава в опразнената врата.

В 30-ата минута македонците отбелязаха втори гол. Техен играч бе изпуснат отляво на атаката и с пас по земя намери свой съотборник на задната греда, за да стане резултатът 2:0.

В 50-ата минута намалихме резултата. Пас отдясно по земя намери капитана Доминик Янков на чиста позиция и халфът на Лудогорец засече топката във вратата.

Осем минути по-късно Македония стигна до трети гол. Защитата ни бе преодоляна с пас в зад линията, след което футболист на съперника подаде на свой съотборник прострелно по земя, който засече кълбото в мрежата.

В 76-ата минута падна четвърти гол във вратата ни. Центриране към далечната греда и футболист на македонците с плонж прати топката за четвърти път във вратата на Светослав Вуцов.

Десетина минути преди края дойде и пети гол във вратата на България. Футболист на Македония бе оставен сам срещу нашия страж, като първоначално не успя да го преодолее, но топката рикошира в Емануел Мирчев и влезе в мрежата ни.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети