Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Неприятна новина: Тити Папазов с коронавирус

Спорт

Неприятна новина: Тити Папазов с коронавирус

Снимка:

"Пожелавам живот и здраве на всички българи", коментира той

Баскетболният треньор Константин Папазов, който е и един от основните акционери във футболния Левски, разкри че е заразен с коронавирус.

Тити се самоизолира от понеделник, защото присъства на мача между Царско село и Черно море, а впоследствие си направи PCR тест.

Ето какво съобщи самият Папазов във „Фейсбук“:

„На този ден точно преди 43 години почина моя дядо, ген.Костадин Чешмеджиев. Това е човекът на когото съм кръстен. Бог до го прости!

Днес официално разбрах, че съм част от голямата близо 12 милионна група на заразените с Ковид 19. За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация.

Предпочитам тук,а не чрез медиите да споделя за болестта. Съжалявам, че точно в този момент ще трябва да съм под карантина. ФК Левски,изживява най-трудните си моменти, но точно, когато е най-трудно ще си проличи силата и духът на обичайното нещо в държавата ни.

Пожелавам на Наско да е жив и здрав,а на всички милиони ЛЕВСКАРИ за нищо на света да не се примирявате с моментната ситуация, защото тя може да е само временна. Ако никой не иска да ни помогне, ще си помогнем сами, защото сме милиони. Поне така се пее в една от любимите песни на феновете.

Пожелавам живот и здраве на всички българи.

Бог да пази България.

САМО ЛЕВСКИ!“   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още