Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Павел Колев: „Левски“ не заслужава това, което се случва в момента

Спорт

Павел Колев: „Левски“ не заслужава това, което се случва в момента

Павел Колев: Левски не заслужава това, което се случва в момента - Tribune.bg
Снимка:

Докато няма вписване в книгата на акционерите, смяна на собствеността няма

Докато няма вписване в книгата на акционерите, смяна на собствеността няма. „Левски“ има 106-годишна история и не заслужава това, което се случва в момента, заяви изпълнителният директор на клуба Павел Колев. „Няма да коментирам защо и как е направено това с акциите“, допълни той, след като прие документите от Сашо Диков.

Премиерът Борисов категорично отказа да вземе акциите, а спортният министър Красен Кралев заяви, че това няма как да се случи, тъй като министър-председателят няма нито юридическото, нито физическото право да ги получи. Министър Кралев призова акциите да отидат при привържениците на клуба.

„Сашо Диков ми каза, каквото и на вас. Нямам връзка с Васил Божков, търсих го, но нямам връзка. Предполагам, че в някакъв момент ще трябва да разтоварям и с премиера, но не съм говорил досега. Акциите са прибрани в касата на клуба и ние не можем да разполагаме с тях към момента.“, каза Павел Колев.

„Надеждата ни е във феновете, много от тях ни помагат и сме им благодарни. Знам, че хората в момента се борят за оцеляване, но няма друга възможност, освен да разчитаме в момента на тях“, каза Колев. Според него единственият начин е акциите да се върнат на акционерно дружество „Левски“ и клуба да стане независим, а привържениците да взимат решенията за развитието му.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети