Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Шефовете на Европейския хандбал към България: Първенство във Варна постигна изключителен успех

Спорт

Шефовете на Европейския хандбал към България: Първенство във Варна постигна изключителен успех

Шефовете на Европейския хандбал към България: Първенство във Варна постигна изключителен успех - Tribune.bg
Снимка:

Българската федерация по хандбал в лицето на президента Росен Добрев получи благодарствено писмо за организацията на Европейското първенство по плажен хандбал във Варна.

То е подписано от президента на Европейската хандбална федерация Майкъл Видерер и генералния секретар Мартин Хауслайтнер.

„Уважаеми г-н Добрев,

Скъпи Росен,

От името на Изпълнителния комитет на Европейската хандбална федерация използваме възможността да благодарим на Българската федерация по хандбал и лично на вас за организирането на Европейските първенства по плажен хандбал за юноши и девойки до 17 г. и за мъже и жени от 8 до 18 юли във Варна. През 10-е състезателни дни отбори от 18 държави изиграха при най-добри условия общо 268 мача на четири корта“, започва писмото.

„След две години пауза европейският елит в плажния хандбал си даде среща на Южния плаж във Варна в битка за титлата „Европейски шампион“. С огромните усилия, страст и работа на вашия Организационен комитет и на всички, участващи в това събитие, то постигна изключителен успех. Вашият екип и всички ангажирани лица направиха много добра организация и предоставиха отлични условия за най-добрата промоция на плажния хандбал и град Варна: фантастично подготвени кортове, добра музика, атрактивен водещ, много добра и стабилна техническа инфраструктура, адекватни условия на работа около игрищата, добре подготвени доброволци, времеизмервачи и секретари, добре функционираща транспортна система, отлични електронни табла, невероятно финално парти за играчите, адекватни мерки за безопасност и хигиена и много други. Тези постижения станаха възможни благодарение на чудесната инфраструктура и неуморните усиия на вас и вашите хора“, пише още в благодарственото писмо.

"Още веднъж от името на представителя на Европейската хандбална фезерация и председател на комисията по плажен хандбал Габриела Хорват, както и на всички сътрудници и официални лица на ЕХФ, бихме искали да изразим нашата благодарност за доброто сътрудничество и ви поздравяваме за успешното провеждане на ЕВРО 2021 по плажен хандбал. Любезно Ви молим да предадете нашите благодарности на Вашия екип.

Надяваме се, че това събитие ще даде тласък на развитието на плажния хандбал в България и град Варна“, завършва писмото на президента на Европейската хандбална федерация Майкъл Видерер и генералния секретар Мартин Хауслайтнер.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети