Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Скандал: Татяна Дончева скочи на футболните фенове

Спорт

Скандал: Татяна Дончева скочи на футболните фенове

Скандал: Татяна Дончева скочи на футболните фенове - Tribune.bg
Снимка:

Адвокат Татяна Дончева скочи на футболните фенове на Левски като изрече в ефир доста скандални нападки по техен адрес.

Това се случи в предаването „Тази сутрин” по bTV.

Неуспялата в своите политически проекти бивша депутатка от БСП си позволи да атакува запалянковците и дори постави под съмнение правото им да ползват лика на Апостола!

„Какво иска агитката на Левски? Агитката на Левски от София Запад, която се свързва с всякакви неща: с побоя над Слави Ангелов, с побой над други лица, с търговия с наркотици. Нищо, че са си нарисували Левски като символ на гърдите си, което за мен е кощунство. Ясно е за какво става дума. Като иска тази агитка да получава пари и да вика „АУ”, и като има кой да им дава, това е друг въпрос, но той няма общо с футбола”, каза Дончева. Тя се опита да направи и свой анализ на най-популярната игра и феновете у нас.

Илия Павлов и други кристално чисти бизнесмени до Татяна Дончева

„В България футбол ще има ли, ще има ли нормално развитие и ще ни дадат ли възможност да ходим на мачове, без да видим битки с някакви агитки, въоръжени с боксове? Или тези агитки ше се сложат където им е мястото, независимо какво смятат някакви хора, на които им трябват за политически натиск. Иначе ние ще си гледаме телевизия, а агитките да ходят да се бият по улиците на София”, допълни тя.

Татяна Дончева в момента е адвокат на съдружника на певицата Лилана – Мартин Димитров. 

Последните двама са задържани и обвинени за злоупотреба на европейски средства.

За Лилана се твърдеше, че е любовница на обвиняемия Васил Божков, а това бе официализирано вчера в ефир от бившия съдружник на бизнесмена Цветомир Найденов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети