Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Обвиняемият Васил Божков дава акциите на Левски

Спорт

Обвиняемият Васил Божков дава акциите на Левски

Снимка:

Новината съобщи баскетболният треньор Константин Папазов

Васил Божков окончателно е взел решение да се раздели с акциите на ПФК Левски и до дни ще ги изпрати в България.

Това разкри баскетболният треньор Константин Папазов, който бе гост в предаването "120 минути" по bTV.

"Голямата новина от днес е, че г-н Божков и г-н Попов няма да фалират "Левски". Това означава, че ще бъдат изпратени акциите и няма по никакъв начин да се възпрепятства оцеляването на клуба", обясни Тити и допълни, че именно той ще получи акциите на „сините“.

"Те ще бъдат в мен, но сега първо искам да се наспя. Наскоро чух от Павел Колев, че нямат повече лостове за спасението на Левски. В последните два месеца имаше един-единствен лост и това бях аз - който вярваше в тази кауза, бореше се за тази кауза и почти сам извървя пътя. Аз съм този, който е правил винаги екипи и имам самочувствието на човека, не мога да кажа с най-значимите успехи, но с най-продължителното участие в управлението на българския спорт. Искам да благодаря на хората, които в седмицата от 28 април се събрахме и заедно извадихме кестените от огъня", каза Папазов и благодари на Божков, срещу когото има повдигнати 11 обвинения от прокуратурата и който понастоящем се укрива от българското правосъдие в Дубай.  


Коментари (3)

Karabas Barabas Акциите не са банички, че да се дават ей така! Първо, трябва да се види дали са издадени в съответствие със закона. Второ, ако прехвърлянето става с джиросване на акциите, това е endorsement deal и става с одобрението и пред съответните нотариуси, записване в Търговски регистри и т. н. Толкова много елементарно ни го представя Тити, че няма накъде повече, да не говорим, че той вече се обезводни от плач пред телевизиите! Пълен майтап!
10.05.2020 19:25 / Отговор
да... Тити - от инициативния комитет на Г. Първанов за президент...
10.05.2020 22:13 / Отговор
Рев ли бе да го опишеш... Абе на тоз Тити му има нещо! То хубаво да си емоционален, ама той не спира да реве за щяло и нещяло...
10.05.2020 22:52 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още