Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Обвиняемият Васил Божков дава акциите на Левски

Спорт

Обвиняемият Васил Божков дава акциите на Левски

Обвиняемият Васил Божков дава акциите на Левски - Tribune.bg
Снимка:

Новината съобщи баскетболният треньор Константин Папазов

Васил Божков окончателно е взел решение да се раздели с акциите на ПФК Левски и до дни ще ги изпрати в България.

Това разкри баскетболният треньор Константин Папазов, който бе гост в предаването "120 минути" по bTV.

"Голямата новина от днес е, че г-н Божков и г-н Попов няма да фалират "Левски". Това означава, че ще бъдат изпратени акциите и няма по никакъв начин да се възпрепятства оцеляването на клуба", обясни Тити и допълни, че именно той ще получи акциите на „сините“.

"Те ще бъдат в мен, но сега първо искам да се наспя. Наскоро чух от Павел Колев, че нямат повече лостове за спасението на Левски. В последните два месеца имаше един-единствен лост и това бях аз - който вярваше в тази кауза, бореше се за тази кауза и почти сам извървя пътя. Аз съм този, който е правил винаги екипи и имам самочувствието на човека, не мога да кажа с най-значимите успехи, но с най-продължителното участие в управлението на българския спорт. Искам да благодаря на хората, които в седмицата от 28 април се събрахме и заедно извадихме кестените от огъня", каза Папазов и благодари на Божков, срещу когото има повдигнати 11 обвинения от прокуратурата и който понастоящем се укрива от българското правосъдие в Дубай.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Karabas Barabas Акциите не са банички, че да се дават ей така! Първо, трябва да се види дали са издадени в съответствие със закона. Второ, ако прехвърлянето става с джиросване на акциите, това е endorsement deal и става с одобрението и пред съответните нотариуси, записване в Търговски регистри и т. н. Толкова много елементарно ни го представя Тити, че няма накъде повече, да не говорим, че той вече се обезводни от плач пред телевизиите! Пълен майтап!
10.05.2020 19:25 / Отговор
да... Тити - от инициативния комитет на Г. Първанов за президент...
10.05.2020 22:13 / Отговор
Рев ли бе да го опишеш... Абе на тоз Тити му има нещо! То хубаво да си емоционален, ама той не спира да реве за щяло и нещяло...
10.05.2020 22:52 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети