Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. СЛЕД 3 ЗАГУБИ: Стойчо Младенов е доволен от ЦСКА в Лигата на конференциите

Спорт

СЛЕД 3 ЗАГУБИ: Стойчо Младенов е доволен от ЦСКА в Лигата на конференциите

СЛЕД 3 ЗАГУБИ: Стойчо Младенов е доволен от ЦСКА в Лигата на конференциите - Tribune.bg
Снимка:

"Червените" заминаха за Норвегия, където утре играят срещу Бодьо Глимт

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медиите преди заминаването на отбора за Норвегия. Там утре от 22,00 часа "червените" ще играят срещу Бодьо Глимт в петия си мач от груповата фаза на турнира Лига на конференциите на УЕФА. До момента те имат само една точка след равенство и три загуби. Въпреки това, Младенов обяви, че е доволен.

 
"Очаква ни мач като всички останали. Нагласата е да отидем и да спечелим точки, ЦСКА играе точно за това. Без Бисмарк сме. Хамза се разболя и той. Отиваме с по-малко хора, но това не е от такова значение. Здравите ще участват", каза той на Аерогара "София". 

"Играем мач за мач, стремим се винаги да печелим максимума. Понякога се получава, понякога не. В Лигата на конференциите резултатите са лоши, но играта е много добра. Доволен съм от представянето ни. Предпочитам да играем не толкова добре, но да печелим точки в последните два мача от турнира. Има голямо изравняване във възможностите на всички отбори, всеки от всеки може да открадне точки", допълни наставникът на "червените". 

Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати