Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Тервел Пулев: Има нещо нередно в медицинския картон на починалия боксьор

Спорт

Тервел Пулев: Има нещо нередно в медицинския картон на починалия боксьор

Снимка:

Не е възможно мениджърът на Борис Станчов да не знае за чуждата самоличност, категоричен е Пулев

Абсурдно е! Не е възможно мениджърът на Борис Станчов да не знае за чуждата самоличност, категоричен бе Тервел Пулев пред bTV.

„За първи път чувам да използват чужда лична карта. За мен това е прецедент. Не е възможно мениджърът на момчето да не знае - те минават граничен контрол, кантар. Той вероятно ще твърди обратното. Независимо кой се качва на кантара, дори най-известният боксьор, винаги трябва да покаже лична карта. Мениджърът не може да ме убеди, че не е знаел за сменената самоличност.“, продължи той.

Тервел Пулев разкри, че е бил привикан в прокуратурата, за да разясни някои неща, свързани с професионалния бокс. Според бронзовия медалист от Лондон 2012 експертизата ще разясни причините за смъртта на младия боксьор, но има и нещо нередно в медицинското му свидетелство за двубоя в Албания, тъй като е подпечатано само от един лекар.

„Може би разковничето е в медицинското. Там, ако е имал проблеми, може да е използвал чужда самоличност. Това обаче ще се разбере, като излезе експертизата. Бях в прокуратурата и видях медицинското. Един-единствен лекар е подпечатал всичките прегледи. Това ми звучи малко като –  „Докторе, ето ти 100 лева и направи медицинското“. Обикновено минаваш през различни кабинети, а не само през един лекар“, поясни боксьорът.

„Казват, че е изпил виагра. Не знам някой да пие виагра преди спортно събитие“, сподели още Пулев.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив