Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Тервел Пулев: Има нещо нередно в медицинския картон на починалия боксьор

Спорт

Тервел Пулев: Има нещо нередно в медицинския картон на починалия боксьор

Тервел Пулев: Има нещо нередно в медицинския картон на починалия боксьор - Tribune.bg
Снимка:

Не е възможно мениджърът на Борис Станчов да не знае за чуждата самоличност, категоричен е Пулев

Абсурдно е! Не е възможно мениджърът на Борис Станчов да не знае за чуждата самоличност, категоричен бе Тервел Пулев пред bTV.

„За първи път чувам да използват чужда лична карта. За мен това е прецедент. Не е възможно мениджърът на момчето да не знае - те минават граничен контрол, кантар. Той вероятно ще твърди обратното. Независимо кой се качва на кантара, дори най-известният боксьор, винаги трябва да покаже лична карта. Мениджърът не може да ме убеди, че не е знаел за сменената самоличност.“, продължи той.

Тервел Пулев разкри, че е бил привикан в прокуратурата, за да разясни някои неща, свързани с професионалния бокс. Според бронзовия медалист от Лондон 2012 експертизата ще разясни причините за смъртта на младия боксьор, но има и нещо нередно в медицинското му свидетелство за двубоя в Албания, тъй като е подпечатано само от един лекар.

„Може би разковничето е в медицинското. Там, ако е имал проблеми, може да е използвал чужда самоличност. Това обаче ще се разбере, като излезе експертизата. Бях в прокуратурата и видях медицинското. Един-единствен лекар е подпечатал всичките прегледи. Това ми звучи малко като –  „Докторе, ето ти 100 лева и направи медицинското“. Обикновено минаваш през различни кабинети, а не само през един лекар“, поясни боксьорът.

„Казват, че е изпил виагра. Не знам някой да пие виагра преди спортно събитие“, сподели още Пулев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати