Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Цвети Пиронкова остава първа ракета на България

Спорт

Цвети Пиронкова остава първа ракета на България

Цвети Пиронкова остава първа ракета на България - Tribune.bg

Ранглистата на АТП постави Григор Димитров на 20-то място.

Цветана Пиронкова остава първа ракета на България. Завърналата се на корта след повече от 3 години пауза пловдивчанка запази 132-ро място в световната ранглиста с 560 точки в новото издание на женската тенис ранглиста.

Виктория Томова остава четири позиции по-надолу на 136-то място в класацията на УТА. В топ 10 няма промени, Ашли Барти, Симона Халеп и Наоми Осака съответно заемат първите три места в класацията.

При мъжете лидер в световната ранглиста остава Новак Джокович (Сърбия) с 11740 точки. Втори е шампионът от "Ролан Гарос" Рафаел Надал (Испания), а трети - Доминик Тийм от Австрия.

Андрей Рубльов, който спечели титлата на турнира в Санкт Петербург вчера, се изкачи на 8-а позиция в ранглистата.

Григор Димитров загуби една позиция в световната ранглиста на АТП спрямо миналата седмица и се върна на 20-о място с 2145 точки. Първата ракета на България почива през миналата седмица, след като отказа участие на турнира в Санкт Петербург.

Димитър Кузманов изкачи десет позиции до №288. Прогресът на пловдивчанина се дължи на достигането до четвъртфинал на чалънджъра в Лисабон. Александър Лазаров е 550-и в класацията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети