Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. СЗО: До 3-4 месеца ще започне тестването на ваксина срещу коронавируса

Свят

СЗО: До 3-4 месеца ще започне тестването на ваксина срещу коронавируса

Снимка:

Ваксината ще бъде налична след 12-18 месеца

В рамките на следващите 3-4 месеца ще започнат тестовете на ваксина срещу китайския коронавирус. В момента се разработват общо 4 ваксини.

„Вече има четири възможни ваксини в развитие. Най-вероятно първата или втората ще започнат да се тества при хора след три до четири месеца“, съобщиха от Световната здравна организация (СЗО).

Експерти от глобалния форум на СЗО са обсъдили възможна времева рамка за определяне коя ваксина трябва да бъде тествана приоритетно.

Ваксината ще бъде налична след 12-18 месеца.

Двудневен глобален форум за разработване на мерки за контрол на вируса COVID-19, чийто домакин е СЗО, се проведе в Женева на 11 и 12 февруари. В него участваха около 400 експерти от цял свят.  


Коментари (1)

Linda Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не попълвайте плячката на онези хулигани там, които ги наричат заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му изплатите навреме, можете да се свържете с него по имейл ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
20.02.2020 01:02 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив