Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Вебер: Пълна подкрепа и доверие в Бойко Борисов

Свят

Вебер: Пълна подкрепа и доверие в Бойко Борисов

Снимка:

Групата на ЕНП предупреждава, че подкопаването на независимостта на съдебната система може да върне България години назад

„Групата на ЕНП напълно подкрепя българското правителство на Бойко Борисов в усилията му да защити икономиката от отрицателните последствия от кризата с COVID-19, в борбата срещу корупцията и в напредъка в процеса на присъединяване към еврозоната“. Това се казва в позиция на председателя на групата Манфред Вебер.

Групата на ЕНП стои твърдо зад постигането на членство на България в еврозоната и е убедена, че правителствената стратегия и програма ще постигнат резултати в интерес на българските граждани и фирми.

„Каквито и да са политически действия, които подкопават независимостта на съдебната система и пречат на борбата с корупцията, ще подложат на опасност успеха на България в Европа и ще върнат назад конкретния напредък и подкрепата за България, които наблюдаваме през последните години“, предупреждава Вебер.  


Коментари (2)

Lieber Weber Много си заблуден, не си видял пищова, пачките с евро и кюлчетата злато, както и записите. Нищо не е направено от този кабинет вече 10 години- всичко пропада, само разруха и корупция.
10.07.2020 17:42 / Отговор
k Много е заблуден, да – добре, че си ти да му кажеш как стоят нещата, че той откъде ще знае?
10.07.2020 18:31

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още