Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Банев с поздрав от ареста: Изтягам се в ареста и не си лъзгам шейната по Коледа

Закон и ред

Банев с поздрав от ареста: Изтягам се в ареста и не си лъзгам шейната по Коледа

Банев с поздрав от ареста: Изтягам се в ареста и не си лъзгам шейната по Коледа - Tribune.bg
Снимка:

Дядо Коледа трябвало да минава транзит, за да не му свият шейната или да го обвинят за контрабандни подаръци, смята крупният бизнесмен

Николай Банев направи интересен коледен поздрав от ареста, където е с мярка за неотклонение „задържане под стража“. Двамата с Евгения са обвинени за ръководене и участие в организирана престъпна група, длъжностно присвояване на пари и вещи, данъчни престъпления, пране на пари в особено големи размери и др.

„Както знаете, се изтягам в ареста и не си лъзгам шейната по Коледа. Е вярно е, че и аз съм заръчал желанията си на дядо Коледа, но дори на него ще му е трудно да ги изпълни тази Коледа“, пише в поздрава на бизнесмена, публикуван на страницата му във Фесбук. В дългия статус Банев не бяга от традицията и прави няколко икономически и политически анализа, отправя критика към медиите и журналистите.

Любопитно е как вижда минаването на добрия старец през България. „Дядо Коледа ще трябва да премине транзит, защото я е поспрял да почине някъде, я е останал без шейната си или е останал в някой следствен арест за превоз на контрабандни подаръци и с още куб обвинения свързани с наличието на евентуална престъпна група от поръчители, производители и съучастници в превоза и доставката на подаръците. Но да се надяваме, че Дядо Коледа е по-опитен от нашите апаши и прокурори и че ще може ловко да си свърши работата и да се измъкне невредим от извън шенгенското европейско пространство“, рисува в тест Коледата Банев.

Баневи са със 7 обвинения за това, че след 2005 г. са източили четири предприятия, укрили са десетки милиони от данъци и са изпрали повече от 1 млрд.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети