Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Бобоков: Благодаря на Борисов за определението „почтен“

Закон и ред

Бобоков: Благодаря на Борисов за определението „почтен“

Снимка:

„Чух какво каза г-н Борисов и му благодаря за това определение, тъй като аз отдавна го разказвам на всички медии, че ние сме порядъчни хора с брат ми, сериозни инвеститори и заслужаваме достойно отношение, а не това, в което в момента сме въвлечени по нечий каприз, не знам чий, за съжаление“. Това заяви Пламен Бобоков, който днес беше разпитван от властите.

„Само и единствено по време на делегации да се кажат две добри думи в чуждата администрация при чуждите президенти, премиери и т.н.”, заяви той.

По-рано днес министър-председателят Бойко Борисов каза, че се познава с единия от братята Бобокови от над 10 години.

“Бил е в мои делегации, оказвал съм му съдействие за бизнеса зад граница по предложение и на работодателските организации. Винаги съм считал, че е почтен човек“, посочи премиерът.  


Коментари (2)

Тартаковер Доста интересно. За Борисов този е почтен бизнесмен, за Гешев-престъпник контактуващ индиректно с Президента. Обаче ако този контактува индиректно с Президента основно чрез неговия съветник и съвсем малко пряко, то с Борисов контактите са съвсем директни, нарича го "Бос"(като бандитски шеф), Борисов също го уважава и днес го каза направо!? А Гешев трябва да обслужи Борисов, да се хвърли срещу Радев. Как ще го обслужи, за мен е загадка, за която навярно той вече е измислил нещо имагинерно. Иначе в шахмата това се нарича цугцванг-липса на полезен ход( всеки ход води до загуба или влошаване на позицията). Но Гешев не е шахматист, той е доказано арогантен , политически ангажиран милиционер, за когото фактите са без значение. Затова не мога да отгатна следващия му ход. В института се учех да вярвам на факти. Пропуснах лекциите по ясновидство..
07.07.2020 17:29 / Отговор
Трошла В кой институт?
07.07.2020 22:27

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още