Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Лозан Панов не коментира евтиния апартамент на жена си

Закон и ред

Лозан Панов не коментира евтиния апартамент на жена си

Лозан Панов не коментира евтиния апартамент на жена си - Tribune.bg
Снимка:

Шефът на ВКС се върна от отпуск и запази мълчание по скандала

Шефът на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов се появи за първи път след отпуск след скандала, че жена му Елисавета е купила евтин „Артекс, съобщава „24 часа“.

Панов пристигна във Висшия съдебен съвет (ВСС) на заседание на съдийската колегия, което председателства, около 9 часа. Той обаче отказа да говори за имота на съпругата си, придобит преди двамата да сключат брак.

От справка в Имотния регистър става ясно, че на 10 април 2013 г. съпругата на Панов е закупила апартамент от 172 кв. м. и два гаража, съответно по 19,5 и 19,7 кв. м., в кооперация на ул. „Елемаг“ № 32 в елитния столичен квартал „Изгрев“. В справката е посочено, че за общата площ (от 211,2 кв.м.) са платени 93 004,5 лв. или по 225 евро на квадрат.


Коментари (3)

от. гл. шеф. на тайно разузнаване. до. българия. получихме информация за нашият румен крумов йорданов- гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник.10 че полицията искала да сложи на румен камери в къщата и в стайте койви дава право. щеви съдиме полицията за взимане на рушвети. вие всички сте пред екраните. на нас разузнаването.
02.04.2019 11:58 / Отговор
от. гл шеф на тайнво разузнаване до. българия г. полицай вписвамеви за нашият румен вие с какво право му влизате в къщата по стайте и му слагате чипове и камери повторилисе още веднъж щеви съдиме за взимане на рушвети срамота. вие полицията прониквате по къщите като хайдути. на съседите са заредени с болест тещеси умрът сами. и виели искате дави заредиме организмите с вещества. и ще почнат данеможат дасе хранят... вписвамеви по другият компютар.
02.04.2019 12:48 / Отговор
от. гл. шеф на съкретно тайно разузнаване. до. българия. до всички родове и синове на негова донка на нашият румен крумов йорданов. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник 10 синовете на неговата донка го принудиха преди преди време да тегли пари от изи кредит. и щяха даму помогнат даги върне. но никой нему помогна. циганса работа и сега ги снаемат да бият румен и отвличат. но вие няма давидите повече майкави. донка само яако пипнете нашият румен.
05.04.2019 11:13 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема