Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Николай Банев се отказа от адвокатите си

Закон и ред

Николай Банев се отказа от адвокатите си

Николай Банев се отказа от адвокатите си - Tribune.bg
Снимка:

Николай Банев се отказа от всички свои защитници по делото до момента. Това той направи в началото на днешното заседание в Специализирания наказателен съд, предаде БГНЕС.

Обвиненият в ръководене на организирана престъпна група, пране на пари и държане на боеприпаси, поиска 30 минути почивка, за да може да говори с адвокатите си, с които твърди, че не е могъл да разговаря 5 месеца.

В крайна сметка Банев преупълномощи досегашните си защитници и те продължават да го защитават. По време на заседанието Банев поиска да даде обяснения, в които определи делото като бутафорно и заяви, че 20 месеца е задържан под строг тъмничен режим. Той се оплака и от законовата репресия, която се води срещу него.

Бизнесменът поиска съдът да му покаже документ за изискуеми и неплатени данъци, за да се оправдае задържането му, за което твърди, че нямат доказателства.

В края на изказването си бизнесменът поиска отвод на съдията и прекратяване на делото. Всичко това беше отхвърлено от съда и определено като неоснователно.


Коментари (1)

кесо Ей, да не би това да е новият Георги Димитров /познат повече като Гошо Тарабата/ на днешната българска червена олигархия?
26.06.2020 13:38 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати