Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Обрат: Няма да пускат от ареста Миню Стайков, ще лежи „под стража“ в болница

Закон и ред

Обрат: Няма да пускат от ареста Миню Стайков, ще лежи „под стража“ в болница

Снимка:

След прекарания инсулт – ще се лекува в МВР болница

Втората съдебна инстанция измени мярката за неотклонение на алкохолния бос Миню Стайков от „парична гаранция“ от половин милион лева, наложена му от магистратите миналата седмица, на „задържане под стража“. Стайков ще остане под охрана в МВР болница, реши Специализираният апелативен съд. Ако е под „парична гаранция“, има опасност от извършване на ново престъпление, да окаже въздействие над свидетели.

В края на миналата година Стайков е прекарал мозъчен инсулт. По тази причина той ще се лекува в болница.

Пред съда Стайков се ожали, че дори не може да ходи сам до тоалетна, чувствал се унижен от престоя си в ареста. В залата той бе отново на инвалидна количка.

Стайков, синът му Стайко Стайков и още няколко души са обвинени за участие в организирана престъпна група за производството на цигари в нелегални фабрики, разпространявани след това на "черния" пазар. Обвинения има и за пране на пари, както и за данъчни измами.

Стайко Стайков се появи след дълго издирване в началото на тази година с твърдението, че е бил отвлечен. В крайна сметка той беше оставен под „домашен арест“, както баща си и той е с влошено здраве.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив