Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Пламен Георгиев излиза в отпуск

Закон и ред

Пламен Георгиев излиза в отпуск

Пламен Георгиев излиза в отпуск - Tribune.bg
Снимка:

Причината е започната проверка от прокуратурата

Във връзка с информация на сайта на прокуратурата на Република България за разпоредена от Главния прокурор Сотир Цацаров проверка на мен и семейството ми декларирам готовност за пълно съдействие. Това се казва в изявление на председателя на КПКОНПИ Пламен Георгиев.

„С настоящото заявявам, че винаги съм спазвал законите и в моята дейност съм се ръководил от високи морални принципи и професионални стандарти.

Образуваната проверка е повод да се установи, че аз никога не съм извършвал каквито и да е противоправни действия. Работата на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество беше високо оценена в докладите на Европейската комисия от нашите европейски партньори. Постигнатите резултати неминуемо доведоха до реакция на засегнатите лица, чиято дейност Комисията е проверявала и е запорирала имуществото им. Именно те са в основата на организираната срещу мен компроматна кампания.

С оглед нормалното протичане на проверката и нейната безпристрастност излизам в отпуск, за да няма никакво съмнение, че по какъвто и да е начин бих повлиял на резултатите от същата“, се казва в изявлението на Пламен Георгиев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

КУР_ЗА_ГРЕБ и ЧУК ЗНАЕ ПОЖАРНИКАРА "БУДА" ... В ОТПУСК, ДОКАТО РАЯТА СВИКНЕ С НОВИНАТА.......
04.04.2019 09:35 / Отговор
МИЛИЦИОНЕР ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв А ЗАЩО НЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА НАПРАВО, КАТО МЕН....
04.04.2019 10:02 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети