Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Полицаите от Първо и Четвърто РПУ си миели колите безплатно в автомивката на Семерджиев

Закон и ред

Полицаите от Първо и Четвърто РПУ си миели колите безплатно в автомивката на Семерджиев

Полицаите от Първо и Четвърто РПУ си миели колите безплатно в автомивката на Семерджиев - Tribune.bg
Снимка:

Десетки полицаи от Първо и Четвърто РПУ опъвали чадър над Георги Семерджиев, твърди „Труд“

Полицайката от Първо РПУ Симона Радева признала, че се познава от няколко години с Георги Семерджиев, който уби две момичета в катастрофа на столичния бул. "Черни връх". Всяка седмица имало практика - десетки полицейски служители на Първо РПУ /основно от филиала на ул. Г.С.Раковски/ и Четвърто РПУ /на чиято територия стана тежката катастрофа/, да посещават автомивката на хотел "Маринела", която той държал, с личните си автомобили, където те били измивани безплатно.

Признанието Радева направила при разпити от Дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР. Разкритието, че десетки полицаи са упражнявали чадър над шофьора-убиец Георги Семерджиев, е станало причина за опита за паническото укриване от вътрешния министър в оставка Бойко Рашков, на информацията, че Радева е пътувала с дрогирания Семерджиев в момента на катастрофата.

Същата нощ служител на Семерджиев му докарал стълба от автомивката на х-л "Маринела" до адреса в кв. "Лозенец", за да може шофьорът-убиец да се качи в дома си. Семерджиев е бил без ключове, те изпаднали при катастрофата, пише Труд.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати