Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Полицайката от катастрофата: Съвестта ми е чиста

Закон и ред

Полицайката от катастрофата: Съвестта ми е чиста

Полицайката от катастрофата: Съвестта ми е чиста - Tribune.bg
Снимка:

„Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве. След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички „злобни човечета“ и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест е чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!”, написа Радева в личния си профил във Фейсбук.

От източници на Нова телевизия в МВР стана ясно, че тя му е дала полицейските атрибути, които бяха открити в колата на Георги Семерджиев - палка и сигнална лампа. Двамата имали любовна връзка. Като патрулен полицай, Радева му осигурявала „зелени вълни” на светофарите, както и информация за това къде се намират полицейските патрули в София.

Семерджиев бил информатор на ГДБОП, научи още Нова телевизия. В този смисъл полицейската закрила на Радева не била жизнено необходима за него. Майката на бившия футболист пък имала връзка с водещия му офицер.

Симона Радева/ФейсбукСимона Радева/Фейсбук


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети