Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. След катастрофа: До 5 хил. лв. глоба за майката на Банев

Закон и ред

След катастрофа: До 5 хил. лв. глоба за майката на Банев

Снимка:

При инцидента пострада 20-годишен мъж

До 5 хил. лева глоба грози майката на олигарха Николай Банев –Мария. Причинената е катастрофа, при която е пострадал 20-годишен младеж. От Районна прокуратура в Харманли искат от съда на Мария Банева да бъде наложена глоба за инцидента.

78-годишната Мария шофирала „Ауди А6“ на 2 юни 2018 г. в Харманли. На кръстовище отнела предимство на движещия се по улицата автомобил, шофиран от пострадалия. След пътното произшествие мъжът е бил откаран за оказване на медицинска помощ, при което се установило, че има счупване на шиен прешлен на врата, каквото е и заключението на съдебно-медицинската експертиза.

Делото е образувано в Районен съд Харманли по внесено от прокуратурата постановление с предложение за освобождаване от наказателна отговорност и налагане на административно наказание на обвиняемата Мария Банева.

Мария стана обвиняема и за участие в организирана престъпна група за данъчни престъпления, присвояване и пране на пари. За лидер е сочен синът ѝ – Николай. По същото дело е обвинена и съпругата му Евгения. По това дело Мария с мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 10 хил. лева.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив