Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. 11 мощни утвърждения за щастлив живот

Хороскоп

11 мощни утвърждения за щастлив живот

11 мощни утвърждения за щастлив живот - Tribune.bg
Снимка:

Утвържденията са формули за самохипноза, които помагат на човек да настрои ума си на положителна вълна. С тяхна помощ можете да ускорите процеса за изпълнение на желанията.

Как да използвате утвърждения? 

Вашата цел е да съобщите на подсъзнанието за това, което искате. За това трябва желанията да бъдат прости.

Изберете утвърждения, които са прости и разбираеми за вас, те най-лесно стигат до подсъзнанието.

Изберете 2-3 утвърждения. Не преследвайте количество, ще объркате ума си и то ще започне да действа хаотично, което ще доведе до неразбираем резултат.

Повтаряйте всяко утвърждение по 10-20 пъти. Методично. Без да се разсейвате. Напълно концентрирайте мислите си върху това, което казвате.

Повтаряйте избраните утвърждения 30-60 дни. През това време подсъзнанието ви ще ги приеме и мозъкът ви ще може да се адаптира към нов режим на работа, който ще се основава на приетите нови утвърждения.

Добавете емоции към всяко повторение. Например, представете си, че сте на върха на планина и искате да изкрещите утвърждението, така че да бъдете чути от тези в подножието на планината. Използвайте сила на звука, тембър, цвят - изберете параметрите, които харесвате!

Повтаряйте утвържденията, сякаш играете интересна игра. Нашето подсъзнание обича игрите. То е като 6-годишно дете. И както знаете, децата обичат да играят. Играйте си с утвържденията и подсъзнателният ум определено ще ви отговори.

Кога да повтаряте утвържденията?

Направете това за първи път в началото на деня веднага след събуждането. Това е идеалният момент. Вече сте се събудили, подсъзнанието ви чака нови преживявания. Съзнанието ви е все още мързеливо, отпуснато и сънливо. Използвайте този шанс. В рамките на 5 минути отделете време за вашите настройки, повторете ги със затворени очи, още докато сте в леглото. Представяйте си всяка картина, която характеризира това утвърждение.

Повтаряйте утвържденията няколко пъти през деня. Изберете уединено място или седнете на офис стола, затворете очи и повторете позитивните утвърждения няколко пъти. Повтарянето много пъти не е необходимо, достатъчно е да повторите всяко утвърждение 5-10 пъти, но по няколко пъти на ден. По този начин ще напомните на вашето подсъзнание за това, което искате да получите. 2-3 пъти през деня ще са достатъчни, ако нямате повече време.

В края на деня повторете за последно преди лягане. Изморени си. Съзнанието вече е сънливо. Подсъзнанието е готово да ви изпрати в страната на мечтите. Това е още един невероятен шанс да му напомните какво искате. Затворете очи и повторете утвържденията спокойно. Съсредоточете се 5 минути върху тях. Това ще бъде достатъчно.

Утвърждения за щастлив живот

Чувствам се щастлив/а и радостен/радостна във всеки момент от живота си.

Намирам щастие и удоволствие в най-простите неща.

Моят партньор и аз общуваме открито и решаваме проблемите с уважение и по мирен начин.

Бързо и лесно намирам решения на проблеми и трудности и бързо ги преодолявам.

Винаги виждам най-доброто в другите и винаги привличам само надеждни и позитивни хора.

Обръщам внимание и слушам тялото си, чувства се страхотно и излъчвам здраве.

Пускам гнева, който ме нарани и съм изпълнен/а със спокойни и хубави мисли.

Пускам миналото и живея напълно в настоящия момент.

Дори когато ме заобикаля хаос, оставам в тишина и спокойствие.

Не мога да променя другите хора. Оставям другите да бъдат такива, каквито са.

Океанът на живота е щедър с изобилието си. Винаги, когато имам нужда от нещо, аз го получавам.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати