Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ритуал за успех в неделя

Хороскоп

Ритуал за успех в неделя

Ритуал за успех в неделя - Tribune.bg
Снимка:

Всеки ден от седмицата се управлява от определена планета. Тези планети имат положителен и отрицателен ефект върху нас. За да отслабите отрицателното влияние за деня и да засилите положителното въздействие, трябва да отделите от времето си само 10 минути и да медитирате върху солта.

Магическите свойства на солта са били познати по целия свят от древни времена, когато тя е била оскъден продукт и е струвала много пари. Целият списък с магическите свойства на солта е известен само на посветени, тези, които неразривно са свързвали живота си с магия и са се научили да прилагат знанията на практика. 

Основното магическо свойство на солта е да изчиства негативните енергии и способността й да действа като талисман и да се противопоставя на всякакви тъмни сили. Магическите свойства на солта се използват активно в повечето обреди и ритуали.

В неделя Слънцето ни дава много положителни емоции, създава най-благоприятните условия за общуване с хора. Но в същия ден можете лесно да станете жертва на зло око или урочасване.

В неделя медитирайте, както следва: Вземете две торбички, изсипете 2 супени лъжици морска сол в едната, а в другата - 3 супени лъжици и ги завържете плътно. Легнете удобно. Вземете торбичката с две супени лъжици сол в дясната си ръка и с трите лъжици сол в лявата. Съсредоточете се върху това, което ви радва и ви прави щастливи в този живот и след това преминете към това, което ви е досадно и ви дразни, кажете си всичко мислено.

Торбичката със сол, която държите в дясната си ръка, ще ви помогне да поддържате или възстановите добрите отношения с другите, в лявата - ще ви предпазва от завист и лоши очи. Солта може да помогне и при други проблеми.

Солта има невероятната способност да поема информация. Важна роля играе правилното провеждане на ритуала при спазване на всички правила. Можете да медитирате сутрин и вечер (вечер полагаме програмата за следващия ден), времето за медитация е 5-10 минути. Солта се сипва с лъжица, не се пипа с ръце.

Изхвърлете солта след медитация – в канализацията или разпръснете навън на вятъра. Може да се закопае в земята.

Този ритуал се изпълнява само в неделя. Всеки ден от седмицата си има свой ритуал.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Христова Благодаря Ви, обичам Ви!
15.03.2020 11:14 / Отговор
И.П. Благодаря! И аз ви изпращам обич! :)
15.03.2020 19:29

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети