Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. А когато Румен Радев накара Радостин Василев да се извини на Илиана Раева?

Мнения

А когато Румен Радев накара Радостин Василев да се извини на Илиана Раева?

А когато Румен Радев накара Радостин Василев да се извини на Илиана Раева? - Tribune.bg
Снимка:

Днес в типичния си стил на говорене “Продължаваме промяната” се опитаха да обвинят “някой от Президентството” за това, че техният любим отцепник от ИТН Радостин Василев няма да заеме поста председател на спортна комисия.

Първо-сред спортистите има абсолютен консенсус, че Руди Гела е най-слабият и компрометиран министър в историята. Това бе потвърдено с разкритията на настоящия министър Весела Лечева.

Венци Стефанов: Руди ще се запомни само с лакейството му към ЦСКА

Гонзо: Голямото ми учудване е кой е сложил Руди за министър

Бивш съветник на Василев: Спортът се нуждае от специалист, а министърът не е , няма и капацитет

Спортал: Федерациите си говорят, че толкова некомпетентен човек не е бил начело на спорта

Петиция срещу Радостин Василев, затваря басейна на Спортната палата без обяснение

София осъмна с плакати на Радостин Василев: Убиец на спорта, оставка (СНИМКИ)

Олимпийският шампион Иван Иванов: Цялото правителство да се маха! Смешни са действията им

Лачовски: Кастинг-политикът Радостин Василев не работи за спорта, а трябва да уреди нашите хората

Второ-действително е недопустимо бивш министър, който е разследван за злоупотреби посредством доказателства, предоставени от сегашния министър, да се упражнява върху същия, било то и служебен такъв.

 Трето-Кирил Петков и Радостин Василев за пореден път нагло излъгаха, казвайки, че оттеглянето на Руди Гела е заради подаден сигнал срещу Весела Лечева. Този “сигнал” беше подаден късно следобед във вчерашния ден, а казусът с председателските комисии се е развил в сряда до обяд. Т.е. сърдитият Радостин е отишъл да си внесе донуса след като “лошите” са му взели така бленувания пост.

И накрая, но не без значение-помните ли безобразното махленско поведение на Радостин Василев към Илиана Раева, включително обидни епитети по адрес на федерацията по гимнастика. Tribune.bg разполага с достоверна информация кой е човекът, който чрез телефонен разговор смири Руди Гела и го накара да се извини незабавно на Раева. Румен Радев-лично. Ако не вярвате-попитайте госпожа Илана Раева, която напоследък страстно защитава “Продължаваме промяната”. Интересно какво ли мисли за сблъсъка на любимците си с Румен Радев…

Припомняме, че на една от първите си пресконференции като спортен министър Радостин Василев обяви война на Илиана Раева и се закани, че „затварям кранчетата на сервилните лакеи на мафията“.  Бившият спортен министър дори се усъмни в псхичиното състояние на Раева и дори й препоръча да потърси специализирана помощ.

Последваха размяна на обиди, постове във фейсбук от страна на Раева, а няколко дни по-късно двамата си направиха фотосесия за помиряване. След нея шефката на федерацията се изявяваше като първа фенка на Василев.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати