Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Алгафари: Дали клатенето на ГЕРБ не е нещо много по-голямо, битка за влияние между Германия и Русия?

Мрежата

Алгафари: Дали клатенето на ГЕРБ не е нещо много по-голямо, битка за влияние между Германия и Русия?

Алгафари: Дали клатенето на ГЕРБ не е нещо много по-голямо, битка за влияние между Германия и Русия? - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на политическия пиар и анализатор Нидал Алгафари

Приятели,

от няколко дена усещам странно засилване в раздвижването на пластовете на политическия ни пазар. Партията, която е на власт - ГЕРБ я разпознавам като представителката на германските интереси на Балканите. Борисов е добре, даже много добре, приет във висшите кръгове в Германия, и по конкретно в Бавария.

БСП чак сега се опълчва яростно на ГЕРБ, а години си мълчаха и приемаха ролята на беззъбата опозиция. Преди няколко години по странен начин се появи лидерката на БСП, прескачайки стотици по-заслужили от нея да са първи в партията им. Тя дойде на власт след като се обединиха голяма част от русофилите, приятелите на Русия и техни креатури.

Стигна се до там, че на нея ѝ бе посочен малко популярния Радев, даже за самата нея, за кандидат за президент. Всички сили на русофилите, бесепарите и на Движението за права и свободи. От тогава се започна яростната атака срещу ГЕРБ. Дали не знаеха отпреди за всичко, за което го критикуват. Знаеха но мълчаха или се обаждаха от кумова срама.

С наближаване на парламентарните избори и тези за президент изведнъж русофилите, водени от наградения от Путин господин Малинов, ще създадат партия, която трябва да обедини отпадналите от БСП, ДПС, АБВ и други и да ги построи за битка.

Още по-странно, че Цветанов, най-близкият от близките, водил преговорите с баварските кръгове за създаването и поддръжката на ГЕРБ, изведнъж ще създава партия в чието наименование ясно се вижда опита за подмазване на част от политиците в САЩ.

Та си задавам въпроси. Дали клатенето на ГЕРБ не е нещо много по-голямо? Дали не е битка за влияние между Германия и Русия? Дали няма да ни се наложи да правим избор между много изложилите се представляващи германските интереси и на също така изложилите се в годините представляващи руските интереси?

Дали републиканците в САЩ ще припознаят много изложилият се Цветанов и те да влязат по-остро в политическия живот в България?

За мое съжаление все още не виждам партия или личност, която или който да може да бъде толкова независим, че да зависи нещо от него!

За нас ще е избор между Германия, Русия или САЩ.

Слава Богу, че китайците още не са решили да инвестират в някой!


Коментари (4)

Битка за влияние между Европа и Евразия. ...Добрутру.
25.09.2020 16:52 / Отговор
Тартаковер А дали Нидал Алгафари между журналистиката и лъжата, е успял да научи житейския урок, че е доста курвенско да хвърляш някакви недоказани твърдения, но така, че все едно не ги хвърляш и можеш да се откажеш от тях? Все едно аз да напиша : Дали Нидал Алгафари е внедрен у нас арабски терорист от "ИДИЛ", или не е? Така всеки по-примитивен човек ще се замисли и вече в социалните мрежи ще го напише като истина. А аз веднага ще се измъкна по същия курвенски начин, защото просто задавам въпрос, а не го твърдя!? Още повече, че точно същия измисли и уплаши цялата държава с "Гръмването на Козлодуй"?
А това което е истина, факт и дори самият той не може да отрече е, че е бивш агент на ДС. Хайде да се опита да ме осъди за лъжа.
25.09.2020 18:25 / Отговор
Кой си ти изобщо, освен един обикновен внедрен плювач, че Алгафари да те прави значим, та чак и да те съди?! Слез на земята, моля!
25.09.2020 22:01
Да напомня на господина, че Германия и Русия са в една лодка много отдавна. Шрьодер първо работи в Газпром, сега е в Роснефт. И си строят газопроводи, които не са геополитически, а икономически. Така ги нарича Фрау Меркел.
25.09.2020 18:57 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати