Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Борисов вади Георги Марков срещу Йончева?

Мрежата

Борисов вади Георги Марков срещу Йончева?

Борисов вади Георги Марков срещу Йончева? - Tribune.bg
Снимка:

Бойко Борисов готви супер сензация за евроизборите, обяви източник от най-близкото му обкръжение, свързан с "тайния изборджия" на ГЕРБ Орлин Алексиев-Кмета, твърди сайтът Bgsniper.com.

Лидерът вади синята мажоритарна легенда Георги Марков срещу острието на БСП кампанията Елена Йончева. Приятелят на Орбан ще неутрализира "Орбан-схемата" на Нинова. 

С Георги Марков като водач на листата "ГЕРБ-СДС" ефектът от коалицията може да се удвои - вместо 60 000 сини избиратели по план да бъдат мотивирани да гласуват два пъти повече.

Така на практика СДС ще има трима в листата - и двама на сигурно избираемо място - първо и шесто. Георги Марков си е ярка СДС-емблема и старите седесари ще се вдигнат.

Синята легенда ще дърпа избиратели от всички стари и нови партии в "десницата". При тази схема "ГЕРБ-СДС може да получи дори повече от милион гласове.

Ако Георги Марков се съгласи да поведе листата, "ГЕРБ-СДС" може да има 7 евродепутати срещу 4-5 за БСП. Така за Корнелия Нинова ще е трудно да предизвика предсрочни избори.  


Коментари (3)

АЛО, ЙОНЧЕВА СЪМ УСПЕХ Г-Н МАРКОВ! Да се покажат имотите на светло на Импексова, Милиончева КТБ-то; Мая Манолова; Киретото контрабандисти; Румен Радев, Андрей Райчев, Кольо червения, СТАНИШЕВ и сие. Какъв по-голям срам за България с евродепутат обв. Милиончева за присвояване пари на вложителите от КТБ чрез офшорки. Да се уведоми прокуратурата за имотното им състояние. Как и с какви пари придобиха скъпите имоти? Наистина ли милеят за хората с придобитите си скъпи имоти? Да се смееш ли, да плачеш ли? ПОБЕДА ЗА ГЕРБ, ББ и ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ !!!
21.03.2019 06:27 / Отговор
Буден Напред към Европа с агент Николай !
21.03.2019 18:41 / Отговор
Агент Николай Той не е ли член на Фидес, на която замразиха членството в ЕНП. Самият агент препоръча да се оттегли в Банкя, защото вижда, че ГЕРБ сетресе от всякакъв вид скандали и корупции, преяждане с власт и т.н.
22.03.2019 12:40 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още