Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Черепа се оказа секси за медии с ляв и нетолкова ляв профил! Цитират го като безсмъртен класик

Мрежата

Черепа се оказа секси за медии с ляв и нетолкова ляв профил! Цитират го като безсмъртен класик

Снимка:

От Фейсбук профила на известната журналистка и коментаторка Юлиана Методиева

Няколко медии са поставили гордо в заглавие опетняващи квалификации адресиращи тоя и оня (плюс държавата ни, но това всеки заченат в демократичния фейсбук го може), произнесени от Васил Божков-Черепа. В Обединените арабски емирства където е, сигурно е топло и красиво, палми кършат снага по белите улици. Поне такива гледки ми разказваха за Абу Даби мои приятели наскоро.

На петролните принцове нормално целуват ръце и се подмазват до неприличие. Както целуваха ръка на Черепа приживе и му се мазнеха. Не че е умрял, пази го Боже! Просто казвам, че антуражът му в София когато беше актуален спонсор на какво ли не, беше съставен от хора от всякакъв пол и занятье, както казваше народният поет.

И този антураж някакси се промъква днес задкулисно и пере биографията на Черепа. Може и сам да не се усеща, в смисъл.

Божков хвърля компромати и гадости при Хекимян, което супер се харесва на опозиционната и квазиопозиционна преса. Не е тайна, че врагът на моя враг е мой приятел! И така Васко Черепа се оказа секси за интересни медии с ляв и нетолкова ляв профил! Излиза, че можеш да го цитираш като безсмъртен класик и еврейски мъдрец от Синай. Стига бе! Божков това и чака – като във вица, хем ти опикава лицето, хем му благодариш и го гледаш влюбено в очите!  


Коментари (1)

Киро Бизона Като е толкова голям бизнесмен Черепухин, нека да почне бизнес сега, където и да било извън България! Много съм любопитен къде ще намери вече някой, който да му се връзва на тарикатлъците и да му търпи маймунджилъците! Нека дава подкупи, нека върти някакво производство на стоки или на услуги, да видим как ще му се получи! Дотук беше въпросният господин от „Голямото добрутро“, оттук нататък само ще яде хурката – вече е „господин Никой“!
08.05.2020 15:27 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още